Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strativari

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ahogy arra e rovat címkéje is utal, nem titkolt szándékom, hogy az elkövetkezendőkben mindenféle és fajta témát fejtsek ki és meg, melyeket hosszas és alapos guglizás után szándékozom megfotelszakérteni, a kezdetekben fokozott, majd pedig a kommentek és reakciók mennyiségétől és minőségétől…..
strativari 2020.10.19 15:41:32
Kedves naplóm! Dolgok, amiket nem hittem, hogy látok 2016-ban a tévében: - Kék színű, Superman-logós alsónadrágban, félmeztelenül bohóckodó Varga Viktort.- Egy kitömött medve öleléséből, egy szál bőrszoknyában vonyító Cinthya Diktátort, akinek a hangja olyan, mint egy lehangolódott tekerőlant.-…..
Az egyik mai Híradóban a szilveszteri, kölni erőszakos eseményekről igyekezett még egy bőrt lehúzni a köztévé, csak éppen a fenti videóval elég nagy lukra futottak. (A teljes anyag itt látható, screenshotoljuk is, hátha belenyúlnak.) A videó valóban megrázó képsorokat mutat, csak éppen nem…..
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
strativari 2010.04.21 16:56:00
@Vidéki: megtörtem. Ez a hozzászólás késztetett rá, hogy beregisztráljak, pedig sosem akartam. Én is vidéki vagyok, de ide azért eljutottak Orbán Viktor kijelentései, melyek a kormányt azonnali adócsökkentésre szólították fel. Hja...a felszólítás nem ígéret...igaz.
Akárhogy is volt, ne az ígéreteit tartsa meg, hanem jó döntéseket hozzon.
Ellenzékben legalább annyit ártott nekünk, mint a kormány. Isten adja, hogy olyan ellenzéke legyen, amilyen ő nem volt. Amelyik engedi, hogy megtehesse amit tennie kell. Ezt nem is neki kívánom, hanem nekünk.

A mi érdekünk.