Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ronbird

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életmódváltás virtuális segítséggel - A LifeT!lt módszer  Az önmagukkal elégedetlenkedők közül sokan az interneten próbálnak megoldást keresni problémáikra. Balogh Tamás is a világháló segítségét vette igénybe egy szakítás után, hogy egy blogon bemutassa,…..
ronbird 2012.09.14 13:40:56
LifeTILT 5.nap 2011.01.21 02:18:00
Megszületett az első Lifetilt baba. Egyik lány ismerősöm barátnője, ugyanis a blog hatására elkezdte a mentális felkészülést, egy  több hetes edzés program elkezdésére. Csak gratulálni tudok hozzá tündérke, természetesen segítek mindenben amibe tudok, és remélem jó csaj…..
Annyira viccelnék, de magyar gárdistákkal és mélymagyarokkal tarkított országunkban még félreérthető lennék, pedig ha két barátnő szeret egymásba, az ugyanolyan, mintha egy fiú meg egy lány. Az egyetemi korrektúrázás a legdurvább petting, és még a két barátnő is egymásba…..
A jófajta baráti társaságban a hálózat olyan szinten keveredik-kavarodik, hogy kibogozni nem lehet. Ilyenkor jön a Gordiuszi-csomót elvágó szex és végzetes szerelem, hogy utána már semmi ne legyen olyan, amilyen. Sziasztok! Ez az én legfrisebb "szakításom" története…..
Szép a szerelem: az unalmas fiút meglepik Sopronban, bár ő jobban szeretette volna, ha erotikus képeket küldenek neki mms-ben, ehelyett azt mondja az aranydrágacsillag barátnője, hogy hello, leugrottam hozzád a VOLTra. NOTE: a meglepetéseket senki sem…..
ronbird 2008.07.21 10:17:03
Üdv!
"így viszont miatta le sem mentem, mert hát nem akartam zavarni, meg nem akartam, hogy úgy érezze, ellenőrzöm, vagy ráakaszkodok, vagy akármi…"

Felháborodásomban nehezen tudom megfogalmazni, mit is szeretnék mondani, egyszerűen csak annyit mondok hogy Nők... Nem egyszer találkoztam már ilyen esettel, amikor sértődöttség miatt a lány inkább otthon marad és sajnálja magát. Ez egy hülyeség. Felejtsétek el. Ha a pasid a haverjaival akar menni, akkor ne durcázz be hanem markold fel a barátnőidet és menjetek külön! Ha berugni megy az ember akkor azért nem visz magával barátnőt, mert vedelni akarnak, dumálni a csajokrol, stírölni őket, és téged kibeszélni a hátad mögött. Ti is pont ezt csináljátok csajos bulin, ugyhogy kéretik nem háborogni. Ha igazán szeret akkor ugyis odamegy hozzád, és végignéztek együtt pár koncertet. Ja és azt nem szeretjük ha hányás közben a barátnő ápol, az égő. Sztem te se szivesen emlékszel vissza az olyasmire, hogy ő fogta a hajad amikor épp jött fel a sültkolbászmustárkifli trilogia. Ti nők ugy kezelitek a pasikat, mintha minden pillanatban el tudnátok vesziteni, és mindig a kedvében kell járni, nehogy megpattanjon. Ismerd fel a jeleket, és döntsd el hogy kell e neked, vagy szenvedni szeretnél miatta. Az ilyen esetek amúgy jó tananyagok, csak elég sokan nem tanulnak belőle... Remélem épitő jellegű komment volt, ha nem töröld ki :)
Bocs a... helyesírási hibákért, ha megsértettem valakit, Gyurcsányért és a szenvedő állatokért.
Aloha!