Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clone1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nemcsak a régi, de az új olvasóink is észrevették már, hogy blogunk – leginkább a bloggerek kora végett – elkötelezett híve a klasszikus Town készleteknek. Szeretetünk akkora, hogy gyakran talán még elfogultak is vagyunk, fejet csóválva mondunk olyanokat az új…..
clone1 2010.12.31 15:04:00
Azt hiszem elkövettem egy őrült baklövést, mára írtam ki a jelentkezési határidő végét a 675 Snack Bar építőversenyünkben, pedig ebben semmi ráció nincsen. És erre én miért csak most jövök rá?!Nagy baj lenne, ha adnék 1 nap póthatáridőt, hogy az év utolsó napján is…..
Kinek lenne kedve közösen vásárolni pár őrült forró legó-asszonyt? Egyéb hasznos (?!) kiegészítők is vannak a shopban, nem csak macsóskodni lehet. (Persze ettől én még kedvcsinálónak cicis képeket fogok kitenni.) Ha összejönnénk elegen, szép alacsonyan tarthatnánk a…..
clone1 2010.05.14 16:38:14
clone1 2010.05.14 16:51:24
clone1 2010.05.14 19:49:42
@tutuka: nem nyomtam meg a ctrl c-t és ugyanazt másoltsm be .... :D itt a második link remélem ez már az lesz www.flickr.com/photos/arealight/
A Cobi a háborús tematikát történelmi távlatokba is meglovagolja. A Romans & Barbarians vonal minden elnagyoltsága (otrombasága) ellenére is tűnhet gusztának, mitöbb kívánatosnak. A hajótest azért nem rossz Nagyszerű légvédelmi ágyú a palánkon Ami viszont őszintén…..
clone1 2010.04.21 15:07:07
nekem van egy pár klonom amit én hamis legonak hívok :D

szerintem az összes klon figurái szörnyűek (cobi,megablock,sluban ) a brick és engiland vagy mi csak azért rosz mert a sárga szin olyan csunya de a többi is ...

ahogy látom a slubant még nem ismeritek én is külföldön kaptam eggyet ...

azért vanak nagyon jó kiegészitők is !
www.slubanshop.com/sluban-sets/sluban-girls-dream/sluban-mobielrestaurant-m38-b0155.html
ebben a szetben pl evöeszközök vannak ,amik nagyon jól néznek ki és passzol az igazihoz is .
de van megablockom is egy bombázó repülő nem lenne vele semmi bajom de a szine tényleg nagyon eltér az igazitol ,viszont nagyon jó kis elemek is vannak benne :)
a brick és még mindig nem tom hogy pontosan mi , nálam engiland :D szinte teljesen ugyan az mint az eredeti csak hát a szinek ............. a cobi-t nem igazán ismerem de viszont már láttam ,a figurákon kivül nekem a legtöbb szett tetszik (: