Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁGiga

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évi Izraelben Ehun vagyok e! 2014.07.04 18:57:32
Nokérem, megjöttem!A pesti reptéren valami iszonyat tömeg volt. Két orosz pacák konkrétan egymásnak esett és összeverekedtek, némi vér is folyt, a rendőrök választották őket szét. Volt feszültség rendesen.A repülőút unalmas volt, talán annyi érdekesség, hogy Király…..
Uccuneki! Siserehad 2011.06.23 21:30:00
Nagyon szeretem az állatokat, ez vitathatatlan. Főleg a macskákat, Joli cica most is itt szambázik körülöttem, meg kint az erkélyen molyol. De most nem róluk lesz szó. Ma elmaradt az ötye a lányokkal, így szabad lett az estém, elmentem futni, hogy kiköszörüljem a kedden rajtam…..
A mai nap többször azon timakoltam, hogy elmenjek-e este futni vagy sem. Mivel a hét további részében szinte minden estére van valami program, úgy döntöttem, 8 óra felé nekivágok. Mikor ballagtam a lakás felé, nagyon sötét felhők voltak az égen és titkon már örültem, hogy lesz…..
Minulómanuló Ki érti ezt? 2010.04.20 21:10:00
Tudom, tudom, a macskákat sokszor lehetetlen megérteni, és ne is akarjak értelmet találni cselekedeteik mögött. De azért sokszor meg tudjuk indokolni, hogy mit miért csinálnak, sőt, utána még el is könyveljük kis kedvenceinket okosnak. Én is ezt teszem mindig :)De Jolinak egy dolgát…..