Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarah55

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi elhízással kapcsolatos problématengerbe akkor dobnánk igazán nagy követ, ha végre azoknak a felelősségét vizsgálnánk meg, akik 20 éve osztják az észt mindenféle szakmai felkészültség nélkül. ”Az ostoba, mindig tökéletesen meg van elégedve önmagával” – ez a Bonhoeffer-idézet jut…..
Sarah55 2020.02.12 14:42:43
Uh... sztem a blog irója nem próbált még ki semmit Norbitól...én kezdettől fogva használom pl. a torna anyagait (jártam edzőterembe is, de amikor csak Norbira tornáztam jobb alakom volt), manapság pedig a termékeit fogyasztom. A süteményei magasan a legolcsóbbak mára (upsz ez jó kis paradoxon), 3-400 körül van a legtöbb, de menjen csak be bárki egy "mentes" cukiba...600-1000 Ft között az árak. De ez itt nem a reklám helye, mert Norbiéknak egyrészt van egy olyan stilusuk, amit én sem kedvelek, másrészt nekem sem tetszik ahogy celebkednek...viszont nem állitanám, hogy nem értenek hozzá. Azt mondom amig a blog irója nem próbálta ki a dolgaikat legalább 1 hónapon keresztül (a tornát is beleértve) addig ne mondja nem hozzáértőnek (amúgy nem csak egyetemen lehet ezt megtanulni). Az elmúlt években kicsit elengedtem magam... a cukrom is 7.3-nál járt már permanensen...mindig mondtam, hogy dehát alig eszem etc.... aztán szeptembertől egy nagy fogászati kezelésbe kezdtem és láss csodát 2 ruhamérettel vagyok lassan kisebb... szóval van igaza Norbinak is abban, hogy néha meg kell noszogatni az embereket ehhez, mert magunktól nagyon nehéz lerakni azt kis mindennapi nasit (vagy sokat).... Viszont megfigyeltem, hogy mindig van olyan beszólása ami kiveri a biztositékot és ilyenkor 1 hónapig róla zeng a média... üzletpolitikának ez sem rossz, pedig már megszokhattuk volna, hogy "hülyeségeket" beszél időnként. Szóval kedves blog iró az az érzésem kicsit túlértékeli a saját oldalát, mig azt gondolom lehet Norbira szórni a szitkokat, de nemcsak egy birodalmat épitettek Rékával, hanem bizony sok ember VALÓBAN le tud fogyni a módszereikkel, sok embernek igenis utat tudtak mutatni, és persze azt is megértem, hogy sokaknak csipik a szemét (általában olyanoknak a leginkább, akik nem kétlem, hogy sokat tesznek a maguk területén, de tizedét sem érik el az ő szintjüknek. Jókor volt jó helyen és jó időben...akár ezzel is vigasztalhatná magát az aki nem tudja őket megemészteni.
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Sarah55 2010.04.21 13:25:35
@vfcs: Igazad van! SOHA nem értettem, ki ez, mit keres a tévében, kitől-vagy mitől celeb?!

Ki tolja és miért? Mert lehet még a Cosmo-t eltolta egy darabig, de könyörgöm képernyőre hogyan tehették Őt?

Csúnya (amiről nem tehet), irritáló, buta, és műanyag.

Nem akarom bántani tényleg, de mostanában valaki(k) miatt nagyon elfajzottak ezek a dolgok. És igen, valójában az(ok) a hunyó(k), akik ezt pénzelik, adásba engedik.

Győzikék, Benkők, Szabó Patríciák, Freire Szilviák(ki a rákot érdelkel épp ebben az évben hanyadik bikájánál jár?)stb.stb.stb.

Néznék egy reggeli műsort. Régebben még szórakoztató is tudott lenni az Rtl Reggelije, de most??? (Bocsi, ÚÚÚtálok a reggeli kávém fölött bóbiskolva híreket, meg politikát nézni, Demcsákot meg pláne nem)

És még jön a fekete leves! Mónika a Reggelibe!

Hányással kezdjem a napot?
Nem néztem meg ezt a videót! Nekem elég erről a nőről az a néhány emlék, ami van.

Nem kellene összefognia a népnek és kétharmaddal megszavazni, hogy ezek tűnjenek el a képernyőről?