Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koronaor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
koronaor 2010.04.21 12:04:35
koronaor.hu
Koronaőr Vendégház - Füzér
Kovács Jenő - Falusi vendégfogadója
Cím: 3996 Füzér, Dózsa György út 2/A
Telefon, fax: 06 47 340 020
Mobil: 06 30 351 9540; 06 30 402 8701
vzsm02@gmail.com

Koronaőr Vendégház
2002 tavaszán vendégházunknak megtisztelő szerep jutott, fogadhatta a Szent Koronát őreivel együtt.Érdemes hazánknak e távoli, szép vidékét újra meg újra felkeresni.
Az eredeti formájában felújított parasztházban a modern kor igényének
megfelelő kényelem várja a Zempléni-hegység e gyönyörű tájára látogatókat. Szobáiban otthonosan érezheti magát, aki a falu és a környező természeti táj nyugalmára vágyik. A Zemplén varázslatos ételei megízlelésre várnak, kóstolják meg sajátos ízeinket!
Házias ételekkel várjuk a jövőben is Önöket, valamint iskolás csoportok, baráti társaságok, vállalati munkaközösségek étkeztetését is vállaljuk előzetes telefonos megrendelés alapján.
A Koronaőr Vendégház
A falu központjában, a műemlék jellegű katolikus templom szomszédságában, az autóbusz megálló közvetlen közelében található. Udvarában parkolási lehetőséget biztosítunk autóval érkező vendégeink számára. A vendégház három szobája várja a megpihenni vágyókat. Ezek közül kettő négyágyas, amelyekhez zuhanyzós mosdóhelyiség tartozik. A harmadik szoba ötágyas, és egy sarokkádas fürdőszoba nyílik belőle. A szobákban színes televízió áll az üdülők rendelkezésére. Az épületben külön bejáratú, hangulatosan berendezett kitűnően felszerelt konyha (edények, tányérok, poharak, evőeszközök) áll azoknak a rendelkezésére, akik önellátással kívánják étkezésüket megoldani. Igény esetén előzetes megrendelés alapján a vendégház étkezést is biztosít teljes, illetve félpanziós ellátásra egyaránt van lehetőség. Vendégeinknek készséggel szolgálunk felvilágosítással, javaslatokkal, akár autós, gyalogos vagy kerékpáros túrák szervezéséhez.
Szolgáltatások a szálláshelyen:
Gáztűzhely - Hűtőszekrény - Mosogató - Mikrohullámú sütő - Kenyérpirító -
Teafőző - Kávéfőző - Étkészlet - Evőeszköz - Edénykészlet - Tisztítószer -
Mosogatószer - Fürdőkád - Mosdókagyló - Színes televízió - Kerti bútorok -
Fedett pihenőhely - Parkolási lehetőség az udvarban
Szeretettel hívjuk és várjuk a falusi turizmus barátait!
Vendégház, turizmus, utazás, szállás, falusi turizmus, Koronaőr Vendégház, Zemplén, Füzér, Füzéri vár, Szent Korona, programok, rendezvények, Károlyi-kastély, vadétel, vendéglő, rendezvény, Füzérradvány, Hegyköz, vendég, kirándulás, vár, látnivaló, belföldi turizmus, BAZ megye, parasztház, kikapcsolódás, pihenőhely, Országos Kék Túra, kirándulóhely, néprajzi értékek, programajánló, nyaralás, tájház, Cadillac bemutató, műemlék