Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mygold

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
mygold 2010.09.22 09:54:13
@YZ: Akkoriban voltak készpénzes aukciók is, de azokon nem indultam, ma már nincsenek. Úgy értendő, hogy amiket megnyertem eladtam, mint írtam a piaci ár alatt kb. 30%-kal. Beleértendő, hogy mintegy két hónap kellett a pénz realizálásához (kreditet vesz, aukciót megnyer, fizet - szállítás németországi címre 2-3 hét, szállítás haza ~2 hét - eladás). Mindig minden rendben volt, garancia is. Egyszer esett meg, hogy egy Siemens asztali gép helyett egy nagyobb értékű kivitelt kaptam, azért is elnézést kértek. Gyakran az Amazon szállított, vagy más nagy cég. Amire mentem: laptopok, PC-k, GPS-ek, fényképezőgépek, nagyobb értékű cuccok (pl. SAECO kávéfőző, Yamaha hangprojektor, Dyson porszívó). Benne volt persze az is, hogy két nap alatt buktam 2000EUR-t, de az is, hogy ezerből kijött ötezres érték. Napi 2-3 órát fordítottam adatrögzítésre és kiértéklésre, egy erre a célra készített (Delphi-ben írt) program segítségével. Elérhetők a neten is elemzések, vannak ingyenesek és fizetősek is.
Írd be a keresőbe pl. kaiserlein99, láthatsz néhány általa megnyert aukciót. Ő ma is aktív.
Misztikus, de annál elevenebb jelenség a dadaista árverés a Vaterán, a legfrissebb versenyző, egy 5000 forintos, "félig édesre cukrozott tájjelgű rosé", a következő ajánlással, köszönjük Markónak és nem tudjuk mire vélni. Vagy ez is valami víruskampány lenne? Zoli…..
mygold 2010.04.21 06:53:20
@Megdobbent: Vigyázat! Az utcán, a buszon, a metrón, pedofilok, rablók, néha kéjgyilkosok (szabadult, még le nem bukott, és jövőbeni egyaránt) utaznak/mászkálnak! Ha nem érzi jól magát ilyen közegben, kerülje ezeket a helyeket!

Amúgy adtam már el a Vaterán léggitárt, három éve, szilveszterkor (1Ft, nincs minimálár). Őrjöngve licitált a sok jóember, és mindenki nyert...