Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mondommondom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blogozók! Egy igaz történet a váróteremből. Néhány kérdés merült fel bennem az orvosi rendelő várótermében. Kíváncsi lennék, hogy ez csak velem fordul elő mindig, vagy vannak még sorstársaim a Praxis Blog olvasóinak táborában is. Ha igen, akkor…..
mondommondom 2010.04.20 23:14:40
@Vőfély Sanyi: "Esetleg nem gondol bele, hogy a hűdeszemét orvoslátogatónak is van "munkaideje"? Ami valószínűleg többszöröse az övének, tekintve, hogy némelyikük már km számban többször körbeutazta a Földet, annyit vezet, életveszélyes körülmények között, nap mint nap (ismerjük az itthoni közlekedési állapotokat)."
továbbá:
nem védem az OL-kat, engem is idegesít ha várni kell, de azok a "suttyók az életben nem fognak napi 8 órát dolgozni. 1 ismerős csinálja ezt a munkát.
többet járnak rendelőbe mint azok a betegek, akik addig el bírnak menni. te vőfély sanyi gondolkodtál már azon hogy a sunyik 12-14 órát is dolgoznak naponta, de akár többet is, ha kell. és többet vezetnek autót 1-2 hónap alatt, mint te a traktoroddal 2 kormányciklus alatt...erre varrjál gombot vidéki tarzan!
a rendelési időről meg ne okoskodjatok annyit, mert neked is van pihenőd a munkaidőben. az orvos meg tanult éppen annyival többet nálad és nálam, h a császárzsömle miatt (is) maga döntse el mikor pihen, hát akkor ha OL van nála.