Regisztráció Blogot indítok
Adatok
párizsi utas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
párizsi utas 2010.04.22 20:27:07
Nem akarok itt senkivel sem vitatkozni , ahogy kiveszem 99% teljesen megértette a problémánkat.Miután szombazon kiderült , hogy biztosan nem nyit ki a párizsi repülőtér vasárnap , utastársaim akiknél volt gép és internet hozzáférésük , kezdték keresni a lehetőslgeket hazafelé (busz , vonat -már rögtön akkor) Ők és nem az iroda !!! Láttuk , hogy esély nincs jegyet szerezni se vonatra , se buszra ! Ekkor ugrott be nekünk , naivoknak , hogy itt a busz miért nem visznek azzal haza ?? Az idegenvezető hölgy ezt leírta a pesti irodának , mire első körben , és későbbi kérésünkre is az volt a válasz , hogy nincs döntéshozó mert hétvége van , majd hétfőn. Közben "lett " döntéshozó aki szerint azért nem visza a busz haza mert drága lenne kb. fél milla. Tehát ezt a lehetőséget is megtagadták. Azután kezdtük el mondani , rendben legyen félút (lett a cél München) és onnan mindenki megy ahogy tud. Nehezen de erre rábolíntottak , de csak akkor ha fizetünk 20e/koponya , ami lett 30 . Mit tehettünk volna ??? elfogadtuk persze mert haza akartunk jönni !!! még , hogy mi nem fogadtuk el az ő ajánlatukat ?!Milyen ajánlatot is ?? azt hogy nem volt döntéshozó ? vicc ugye ?! Közben nekem telefonon azt merte állítani mennyit dolgoztak , hogy mi hazajöjjünk ...akkor miért nem beszélhettünk a pesti irodában valakivel , mi csak a kapcsolat tartót kértük volna aki megtagadta ,hogy beszéljen utastársammal.Ja és beírásában nem is említette az éppen akkor kint lévő isztambuli csoportot , amit ugye itt is olvashattunk. A Népszavában megjelent hozzászólása meg gusztustalan (elszállásoltak , hazahoztak Magyarországra ?! Tényleg ??akkor mit kerestünk mi Münchenben??) Ennyit akartam még leírni.
párizsi utas 2010.04.22 21:14:54
@salapapa: "Természetesen" ezt is mi álltuk.
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..