Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas Guevara

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Jujj, utazhatsz megint? De jó neked, jujj, Argentína, Kína, Indonézia? Jajj, de sajnállak, te szegény, mindjárt megszakad a szívem... kis hely a bőröndödben van még esetleg? Mert ugye a céges út az jutalom, elismerés, megtiszteltetés, nyaralás, üdülés, világjárás. És…..
Cséfalvay Zoltán államtitkár hétfőn többek között arról is beszélt a parlamentben, hogy a korábban kivetett különadók valójában nem is különadók voltak, hanem a segítségkérés egy formája, melynek során a kormány egy törvény elfogadásával 3 naptári évre segítséget…..
Örülünk, Vincent? A tündér 2012.05.03 15:00:00
Bóbita, Bóbita táncol, Körben az angyalok ülnek, Béka-hadak fuvoláznak, Sáska-hadak hegedülnek. Az orbánizmus apologétáihoz és haszonélvezőihez szólnék most, röviden. Mondok egy vicceset: önből is lehet Ángyán. Ön erre most legyint, és én megértem önt. Megértem, hogy…..
Nívó Hol a magyar paradicsom? 2012.02.25 22:26:00
Elküldött ma a párom a Tescoba, hogy vegyek a gyerekeknek (többek között) konzerv paradicsompürét, mert nagyon szeretik a paradicsomos húsgombócot. Szétnéztem a polcon, rengeteg féle volt: Leginkább fémdobozos vagy tetra pack csomagolásban, 150 és 380 forint között (500g-os…..
Thomas Guevara 2012.02.26 21:24:36
@ökörpöröly: Sajnos a támogatások nem jutottak el oda ahova szánták. Ha valaha is beszéltél volna olyan emberekkel akik tényleg a földből élnek vagy legalábbis próbálnak akkor nem beszélnél ilyen magas lóról.
Nézem a Top Gear idei második adását (Season 18 Episode 2), röhögök a marhákon, ahogy szoktam, a sorozat ismét zseniális. Azon felül, hogy Hammond bebizonyítja: a NASCAR korántsem gyerekjáték, a másik két hülye elmegy Kínába, megnézni az ottani helyzetet. Megdöbbentőek a…..
Megmondta az elején, hogy meredek lesz. Az lett. Most láthatja mindenki, újságíró, politológus, mennyire naiv is volt, amikor bizonyos - megalapozottnak tűnő - jelekből kiindulva azt prognosztizálta, hogy békülékeny, a hazai ellenzéknek és a nyugati világnak gesztusokat…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..