Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dioptria

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varga László MSZP-s képviselő sommásan összefoglalta a tegnapi Fideszes parlamenti akciókról sokunk véleményét. „Menjetek a picsába” - mondta ezt azután, hogy a kormányzó dicső többség egyik pillanatról a másikra önkényesen lezárta a sztrájkjogról szóló vitát.…..
.prezi-player { width: 550px; } .prezi-player-links { text-align: center; }   Volt ugye valamikor a Napóleoni háborúk idején (na jó, februárban) egy egyetmistáknak-főiskolásokank hirdetett városmarketing-verseny, én meg persze utána megígértem, hogy bemutatom a három legjobb…..
dioptria 2010.04.21 19:09:06
@freesleep: Attól,hogy még autóval odamennek, az autóval az erdőben ,dombokon nem fognak kirándulni..Milyen gyorsan megoszlik a vélemény,?
Gondoljunk bele aki évek óta kocsival jár viszi a családot nem fog vonaton érkezni. Mindent idejében le kell szabályozni. Legyenek hulladékgyüjtő ládák, parkolási lehetőségek, esetleg kézmosási lehetőség 1-2 helyen...Vagy néhány loca, amin megpihen a vándor..és még jószerivel lehetne sorolni.. Ott ahol egy faluban csend van, az tönkre is ment..Átutazóban voltam Vigántpetend-Kapolcs
környékén, hát ami ott fogadott összeszorult a szivem,,,