Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SLAVE_

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ekkerjoz, a szemetparasztmajmok egyik első törzsolvasója kitart amellett, hogy a nyestek igazából pannon majomnak számítanak, és olyan elbánásban is kell részesítenünk őket. Én nem tartom szemétnek a nyestet, aki viccesen birkózik a spanjaival egész nap és megeszi a patkányt -…..
szemetparasztmajmok Ja és persze 2007.11.19 13:53:38
mindenkitől várom a kommentek között, illetve levélben a sztorikat a kisebb majmok igazi arcáról. Károsultak, jelentkezzetek! Mutassuk meg a felnőtteknek és gyerekeknek, hogy mi az igazság!..
A gyümölcsöző gyűlölködéshez fontos, hogy pontosan kijelöljük az ellenséget. Mi a geciputtony, kisebb majmokat szeretnénk letaszítani az érdemtelenül bitorolt trónról, az emberszabásúakkal például nehogy semmi bajunk, de direkte csodáljuk őket, kivéve amikor úgynevezett…..
SLAVE_ 2007.11.20 16:19:04
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..