Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drid

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..
Üdv. mindenkinek!Egy ideje nem írtam ezért helyre teszem a hibám.Ma a Trackmania United nevű játékról írok.Ez egy autós játék ami nem olyan mint a többi mert nem a legreálisabb:D.Ez a rész egybe foglalja az összes részt a Trackmania-t,Trackmania Sunrise,és a Trackmania Nations…..
Hello mindenki!Ma a Rainbow Six Vegas című játékról írok!Gondolom sokan ismerik a Rainbow Six sorozatot.Én nem nagyon ismertem(és nem is érdekelt)a Rainbow Six, de a a legújabb rész a Vegas megtetszett és ezért kipróbáltam.Ez egy akciójáték(FPS-TPS)amiben elég nagy szerepe van a…..
Egy nagyon jó ingyenes játék csak neten játszható.Egy FPS egy fura környezetben vizipisztolyszerű fegyverekkel(egyéni vélemény) egymás ellen sok féle játékmóddal.Érdemes letölteni 500MB körül lehet a fájl a link pedig: www.worldofpadman.com a játékban még találkozhatunk is:D…..