Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reilly

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Albuquerque Journalban jelent meg egy cikk a Marvel grandiózus szuperhős filmjéről, a Bosszú Angyalairól (vagy Bosszúállókról). Az újság megemlíti, hogy Joss Whedon a filmet az Albuquerque Studiosban fogja forgatni és a munkálatok áprilistól szeptemberig zajlanak. Ezen kívül…..
Reilly 2010.12.27 21:19:19
Dokumentációk #1 Eme szép hosszú posztban végigvezetjük a sötét lovag mozis és televíziós pályafutása során előforduló kosztümöket. Lesznek érdekesek, bár nagyrészt nem fogok újat mutatni vele senki számára. A félreértések elkerülése végett Pataki Attila nem került…..
A Comicbookmovie oldal tudomása szerint a Warner úgy döntött, hogy ismét itt az ideje annak, hogy az Igazság Ligája (Justice League) háza táján történjen valami. Az elképzelés szerint Zöld Lámpás, Villám, Csodanő, Aquaman és a Marsi Fejvadász biztosan benne lenne a…..
A Financial Times és a Moviehole is megerősítette, hogy a Robotzsaru (RoboCop) remake-ből nem lesz semmi, a projektet jegelték és nem is fogják újra felmelegíteni a tervezetet (esetleg néhány év múlva). A filmet Darren Aronofsky rendezhette volna, korábban azért nem haladtak egy…..
A Végtelen Kesztyű (Infinity Gauntlet) elnevezés hallatán a Marvel képregények rajongói bizonyára felkapják a fejüket. A lényeg, hogy adva van 6 drágakő, amelyet ha összegyűjtenek a tulajdonosát isteni erővel ruházza fel. Ezeket Thanosnak sikerült megtalálnia, a Föld…..
Reilly 2010.07.26 14:38:11
Reilly 2010.07.26 15:38:58
@Hamlet: Nagy lehetőségek lennének egy tisztán hazai képregénykarakterben. 20 éve gyűjtöm a képregényeket, szóval tudom, hogy a patrióta típusú hősök mindig kelendőek voltak, nem hiába könyörögték vissza a rajongók a Kapitányt is miután kinyírták. :) A helyetekben nem adnám fel se az írást, sem a rajzolást, bár 2-3000 darab biztos nem fogyna el, a hazai képregénypiac eléggé leszűkült, és a manga átvette az uralmat (hogy a tudomány rohadjon meg). Kiadót kerestetek már hozzá?
Filmdroid Stb... 2010.07.22 21:45:00
- Az X-Men First Class producere, Bryan Singer megerősítette, hogy Taylor Lautnert szerette volna megnyerni a filmbe, de a fiatal színész eléggé elfoglalt mostanában. - A Resident Evil 4 honlapja erre lelhető. - A Másnaposok 2 biztos, hogy Thaiföldön fog játszódni. - A Hangya film…..
A Marvel új tv spottal örvendeztette meg a Vasember 2-re várókat, a fél perces videóban láthatjuk, hogy a címszereplőnek nem lesz könnyű dolga Whiplash-sel, a végén pedig Tony Stark és a Fekete Özvegy valami mocskos dologról beszélnek, hmm...