Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butter

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..
A Homár végre révbe ért, záporoznak a luxustermékek/szolgáltatások. Drout pl. az ötcsillagos New York Palace Boscolo Hotel wellness-részlegébe fizette be feleségét, vesztére. A vélhetően alapból is hűvös wellnesspincét sajátos elgondolásból tovább fagyasztották, az…..
butter 2007.08.07 12:07:34
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Homár. Azt ugyanis remélni sem mertük, hogy egyszer vki vendéglátóiparilag feljelent egy zsíroskenyeret, pedig Szatyi épp ezt teszi alant, Kapolcson találták. Rutinos helyszínelőkhöz híven nejlonzsacskóban szerették volna megőrizni a…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..
Rendszeres önkéntesünk, Darwin Dij római vakációjából hazafelé meglátogatta a Ferihegy 2B terminált, ahol a szokásos anomáliákat tapasztalta: Megerkezunk repulovel 22 ora korul. Eu, belep, remek. Varjuk a csomagokat. No, mint minden civilizalt orszag repteren az ember, aki meg allo…..
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Olvasónk, Laci megfejtette az egyik klasszikus visszatérő naivügyfélszopató jelenség okát, vagyishogy miért kapcsolják ki internetét egy múlt ködébe vesző tartozásra hivatkozva, amikor rendszeresen fizet nekik az ember. A befizetéseken ugyanis nem csak az előfizető kerülnek rá,…..
Futótűzként futott körbe a hír az uborkaszezon közepén, hogy néhány egész nyáron haknizó celebritás (Ganxsta, Nacsa), újabb "civil mozgalmat" indított focikorulvesz.hu címen napi 10 perc utcai fociért. Úgy látszik hiba csúszott a vírusmarketing-gépezetbe, mert a…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
A tüzes apokalipszis részeként az Index szerkesztőségének egyik erkélyén megjelent egy tekintélyes méretű imádkozó sáska, úgyis mint ájtatos manó. Feltesszük, elszigetelt jelenségről van szó, de akinél a hőség miatt szokatlan állatok grasszálnak, írja meg, és ha tudja,…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
Eheti(havi) rendhagyó heppiendes történetünket Mattv prezentálja, aki olyannyira magába szívta a napszemüvegben határozottan nézést, hogy az Andrássy úti Oakley-kimérésben is megszeppentek és ingyen kicserélteték neki szemüvege törött szárát. Persze nem első nekifutásra:…..
butter 2007.07.17 22:08:51
Így a vége felé, egyre kevésbé látszik a lényeg: Mattv beállít a boltba(ami egyébként A SZERVÍZ is)és közli az eladóval, hogy a hétvégi szórakozás áldozata lett kedvenc szemüvege. Megkapja a választ, miszerint a tönkrement alkatrész, részegységként(sajnos) nem kapható, csak komplett keretet tud VÁSÁROLNI(önhibából történt a sérülés), erre megkérdezi, nincs-e más megoldás. Simán mondhatta volna az eladó, hogy nincs.DE FELAJÁNLOTTA, keres valamit, ami lehet hogy nem lesz vadiúj vagy más színű lesz, viszont használhatóvá válik újra a szemüveg. Annak ellenére, hogy nyilván volt más dolga is, nekiállt alkatrészt guberálni MattV-nek. Eltelik pár perc és a szemüveg meggyógyul.NULLA forintért.
Ezután Mattv fogja magát és beír Ide,önnön rátermettségét és rámenősségét bizonygatva,az eladót sértegetve.

Néhány TÉNY Azoknak akik nem tudják miről beszélnek:

1.INGYEN csere és BÁRMI,AKÁRMIKOR csak a mesében van. Nem láttam eddig sehol leírva, hogy a "rálépett a csajom, kutya megrágta, rátolattam, kihipóztam,stb" gyári hibának minősülne és ezt INGYEN BÁRMIKOR KICSERÉLNÉK.
2. A Garancia 2 év, meghosszabítás nincs. Life Time sose volt.A gyári amcsi garanciapapír első sora így szól: ONE YEAR WARRANTY.
3. A garanciába csak a fő darabok(lencse,keret)tartoznak, egyéb a szemüvegen levő gumi alkatrészek a természetes elhasználódás/kopás miatt NEM cserélhetőek INGYEN BÁRMIKOR.

Már jópárszor cseréltem gumi szárakat, kb 1-1,5 év után kinyúlnak, kiszakadnak, van hogy én sem vigyázok rá..amibe kerülnek, azt a 400ft-ot szerintem ki lehet bírni.