Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atalay

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nincs mese, ma videónap van az Urbanistán. Ne törjük meg a lendületet, legyen a harmadik poszt is videós! A köz-tereseknek van egy 30T nevű programja, melyben össze szeretnék gyűjteni Budapest harminc legfontosabb terét. Gondolom olyanokat várnak, mint a Szabadság, meg a Kossuth,…..
atalay 2010.11.06 08:48:06
Ha tetszik a fenti videó, támogassátok a készítőket a Köz-Tér 30T kisfilm pályázatán, a videóversenyben, és like-oljátok a Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium filmjét a www.facebook.com/pages/Koz-Ter/349910373764 honlapon. Persze nézzétek meg a többi versenyző filmjét is, győzzön a jobb. A szavazás november 8-án zárul, így már nem sok időtök maradt elmondani, melyik a legjobb pályázat. (Szavazni csak azután tudtok, ha már like-oltátok a Köz-Tér csoportot is.)
már nem csak az iPhone felhasználók telefonDJzhetnekvégre van DJ alkalmazás Android telefonokra isa Beatronik új DJStudio nevű applikációja nagyon ígéretesez a cég már több zenei alkalmazást készített mindkét telefonos oprendszerre,szóval a bizonyára tudják mit csinálnak és ez…..
Bandroid Új dimmenziók 2010.04.23 09:29:00
A közösségi munka fontos. Tenni kell az emberekért, vagy mi a franc.Úgyhogy ha felkerül öt jótétemény a kommentek közé, közzéteszem a Túratérkép to Maverick konvertert. Ha akarod látni azt a mobilon, amit a Google letakar, lépj. Nyisd ki a szemed, lásd, hogy  a Cilike…..
Nagyon hasznos, mi 3évvel ezelőtt vért izzadtunk, mire sikerült a privát mailcímünkre irányíttatni a stud-os leveleket:)Tisztelt Hallgatók!Egyetemünkön minden hallgató rendelkezik egy alanyi jogon járó e-mail címmel, mely az intézmény belső kommunikációjának…..
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..