Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diszkrecionalista

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki antiszemita? Gerő András a Galamuson leantiszemitázta Romsics Ignácot.  A címet és a konklúziót jotunder vincenttárs világosan jellemezte. Aljas. Magam a tartalmi érvekkel foglalkoznék. A vád alapja az, hogy Romsics Magyarország huszadik századáról írott cikkeiben…..
diszkrecionalista 2012.07.06 17:21:11
@HaKohen: Elnézésemet kérem - ahogy az egykori miniszterelnök mondta volt - de a "hibás hülyeségek" az történetesen nem képzavar, hanem fogalomzavar.
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
diszkrecionalista 2012.06.26 23:58:09
@Brendel Mátyás:

@Brendel Mátyás:

NEM HINNÉM, HOGY A PROBLÉMA NÁLAM LENNE, LÁSD FENT.

NEM KÉTLEM, HOGY VAN ILYEN SABLON, MERT A KORLÁTOKAT SZINTE ALIG ISMERŐ DIGITÁLIS TECHNIKA ALKALMAZÁSÁNAK LÁTSZÓLAGOS KÖNNYEDSÉGE SZÁMTALAN VISSZAÉLÉSRE CSÁBÍTJA A HASZNÁLÓKAT, SŐT A PROGRAMOZÓKAT IS, AKIK ATTÓL, HOGY ÉRTENEK AZ INFORMATIKÁHOZ, MÉG NEM FELTÉTLENÜL ÉRTENEK A HAGYOMÁNYOS VAGY ONLINE TIPOGRÁFIÁHOZ.

VISZONT AZ IS TÉNY, HOGY SZÁMTALAN SABLON LÉTEZIK, AMI MINDEN ÁLLÍTGATÁS NÉLKÜL JÓ OLVASHATÓSÁGOT EREDMÉNYEZ.
diszkrecionalista 2012.06.27 00:00:21
@Könnyen elkaptuk, uram!:

IGEN, KÉNYSZERŰSÉGBŐL ÉN IS ÁLLÍTOTTAM A MÉRETEN, AZ EGY VALAMIT SEGÍT.
diszkrecionalista 2012.06.27 00:20:00
@Szépia:

TÖBBFAJTA MONITOROM VAN, MOST EGY 21,5 "-OS SYNCMASTER 214T ELŐTT ÜLÜK. NEM MAI DARAB UGYAN, DE KALIBRÁLT ÉS PIVOT MONITOR, AZAZ ELFORGATHATÓ, EGYARÁNT VAN FEKVŐ ÉS ÁLLÓ POZÍCIÓJA, MAGASSÁGA ÁLLÍTHATÓ, MINDEN IRÁNYBEN FORGATHATÓ, DÖNTHETŐ. PORTRÉ ÁLLÁSBAN SZÖVEGEK OLVASÁSÁHOZ ÉS SZERKESZTÉSÉHEZ KIVÁLÓAN MEGTESZI, SOKKAL INKÁBB, MINT A FEKVŐ FORMÁTUMÚ, NEM ÁLLÍTHATÓ, (PL. LAPTOP) MONITOROK.

NA, MEGYEK ALUDNI, TOVÁBBI JÓ ESZMECSERÉT!
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Csodálatos a mai történelmi nap. Egy nemzet életében kellenek az ilyenek. Hisz ha minden a feje tetejére áll, akkor picsán rúg és visszabillenti az eszed. Vityát most hagyjuk bár , eltolt egy szokásos bullshitet. Volt ott benne nemzeti, család, forradalom, rendszerváltozás,…..
diszkrecionalista 2010.05.15 15:37:00
@Spiro: Talán csak azért nevettél ilyen jót, mert most találkoztál először ezzel az analógióvál. Egyébként többnyire más összefüggésben szokták emlegetni ezt az első látásra frappánsnak tűnő, valójában inkább félrevezető hasonlatot.