Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmiki

46 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőke & kék szemű Nyerj Daimot! 2013.03.31 19:28:39
Az egyik korábbi svéd órán az összetett szavakról volt szó, és előkerült egy igen hosszú példány. A játék a következő: az első 5, aki megmondja a helyes (legjobban passzoló) magyar megfelelőt, az kap egy Daimot. Határidő: ameddig van pénzem és lehetőségem Daimot venni,…..
Mi történik, ha egy takarítónő unatkozik az éjszakai műszak alatt? Beül egy vonat vezetőfülkéjébe, és elindul. Ugye, hogy mindig az elindulás a könnyebb? Ami a megállást illeti, nos, az neki nem üzemszerűen sikerült. Vannak még képek... A baleset egyébként kedden hajnalban…..
vmiki 2013.01.18 20:16:46
Stockholm nagyjából feleakkora mint Budapest, és feleannyian is lakják. Jópofa város: tele szigettel (például a parlamentjük egy saját kis szigeten található), hidakkal, behavazott házakkal és svédekkel. Kicsit megdöbbentem rajta, de elsőre nekem úgy tűnik, hogy a svédek nem itt…..
    Többek között azért is szeretjük a Premier League-et, mert nincs megállás. Még karácsonykor, sőt még január elsején sem. David Beckham önéletrajzi könyvében meséli, hogy több mint tizenkét év után tudta zavartalanul a szeretteivel tölteni az ünnepeket,…..
   Természetesen, mint mindig, most is a lobbi és a pénz dominált a világbajnoki rendezések jogának odaítélésekor. Miután az idei, "jótékony" afrikai világbajnokság lezárult, úgy gondolták a FIFA hatalmasai, hogy két hely van a világon, ami óriási…..
    Elég népszerű ötlettel állt elő a Nemzeti Sport Online a közelmúltban. A majd' 90%-ban férfi olvasótáborral rendelkező oldalnál úgy gondolták, keresztezik a szurkolói fanatizmust a női bájokkal, és egy egyenes kieséses rendszerű szépségversenyt indítanak a…..
    Nagyon szívesen bementem volna tegnap az El Classico félidejében, vagy akár a meccs végén a fővárosiak öltözőjébe. Mondhatott akármit Mourinho, csapata képtelen volt átvinni elképzelését a gyepre. Mert elképzelése  biztos volt a meccsről, és biztos hogy…..
   Évek óta hallani a különböző szenvedélybetegeket segítő szervezetek, szakszervezetek nyomását, kiabálását, hadakozását. Ugyanis az állam az elképesztő bevételből, ami a Szerencsejáték Zrt.-ből befolyik, egy forintot sem fordít a szenvedélybetegségek ellen…..
    Még sosem éltettük a blogon egyik kedvenc játékosunkat, itt az ideje. A lassan 36(!) éves legenda ugyanis megint villant a hétvégén, nem is akárhogyan. Az embernek az az érzése, hogy egyre javul, én még a válogatottba is visszahívnám, megoldana egykét…..
 Rég volt már fogadási spekuláció a blogon, most ennek is eleget teszünk. Számos érdekes mérkőzést kínál a hétvégén a Premier League.    Arsenal - Birmingham City: több mint valószínű egyes. Bár a Birmingham igen hatékonyan töri a játékot, az ágyúsok…..
Láss a pályán! Esély 2010.10.13 18:38:00
Egy régebben megírt cikket közlök most, aktualitását mostanság kezdi elérni.     Az új kormányzattal idén valami megmozdult a Magyar Labdarúgó Szövetségnél. Új elnök, új elnökség. Én személy szerint vegyes érzelmekkel álltam a tény előtt, hogy egy…..
   Érdekes folyamat figyelhető meg pár éve Manchesterben.Sir Alex Ferguson mindig is a csapatépítést tartotta szem előtt, és ehhez mindig úgymond "kitalált" játékosokat, akikkel elképzelte sikereit. Ebből nőtt ki a kilencvenes években két sikercsapat is, az…..
Láss a pályán! Huszti-hiszti 2010.09.12 16:32:00
   Nem egészen értem Huszti Szabolcsot. Pontosabban azt nem értem, mi volt a szándéka ezzel a nyílt levéllel. Szerinte ő jót tett a válogatottnak, csakhogy az ilyen nyilvános szapulás egy közösségnek sem vált még a javára.    Csalódottságát persze meg…..
    Nehéz elhinni, de vége a VB-nek. Azonban miután nem is olyan titokban elmorzsoltuk azt a könnycseppet szemünk sarkából arra gondolva hogy négy évig megint csak minket érdekel a foci, tegyük fel a kérdést: ki volt a legjobb? Ugyanis nemsokára meghozzák a döntést,…..
   Tudom, persze, rohadt franciák, hogy nem lehet rendesen játszani, ez nem csapat stb. Megérdemlik. Viszont az is megérdemli, aki egy forintot is feltett rájuk. Egy kis körültekintéssel érezni lehetett ezt, főleg miután láttuk milyen erős Uruguay. Persze azt azért nem hogy…..
    Unalmas meccsek, 0-0-ák, 1-1-ek tömkelegét hozza a világbajnokság eleje. Nézhetetlen, mondják sokan, én azt mondom: akkora a tét a kis- és középcsapatoknak, hogy ez teljesen érthető. Ha mondjuk Szlovákia vagy Dél-Afrika kikap már az első meccsén, szinte búcsút…..
   Drága Olvasók!!   Igen, eljött a pillanat. Pénteken kezdődik a Dél-afrikai világbajnokság. Az igazi futballimádóknak 11-étől egy hónapon keresztül mindegy lesz, hogy Algéria játszik-e Szlovákia ellen, vagy a brazilok az angolokkal, hogy jó-e a meccs, vagy a…..
   Ma kihirdették az angol válogatott végső, a Dél-Afrikai világbajnokságra utazó keretét:    Kapusok: Joe Hart, David James, Robert Green.     Védők: Stephen Warnock, Jamie Carragher, Ashley Cole, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Ledley King, John…..
    Az idén elért eredmények alapján messzemenően az idény két legjobb csapata találkozik a Bernabéuban, hogy megmérkőzzön a legrangosabb európai kupasorozat serlegéért. Mindkét csapat elképesztő idényt zárt, bajnok lett, és a kupát is elhódította hazájában.…..
    96 pont, 102 gól, 31 győzelem. A Real Madrid idei teljesítményével nem kérdés hogy bárhol bajnok lenne Spanyolországon kívül. 250 millió eurónyi erősítés a nyáron, Cristiano Ronaldo, Kaká megszerzése, a hitelmágus Pérez elnök csapata mégsem nyert semmit a…..
   Nem tudom mitévő lenne egy irzaeli csapat a Bayern München jelenlegi helyzetében. Múlt szombaton német bajnok lett a Bayern. Most szombaton német kupagyőztes lehet, hogy jövő szombaton a hőn áhított Bajnokok Ligája győzelemért szálljon harcba az Inter ellen.…..
  Itt az Európa Liga első döntője, szerda este a spanyol Atletico Madrid és az angol Fulham találkozik, hogy megmérkőzzenek az idén először kiírt sorozat serlegéért. A fő különbség a két csapat között, hogy míg a madridiak idényük megmentéséért harcolnak…..
  Vasárnap 15:00-kor veszi kezdetét az olasz bajnokság 37.fordulójának legizgalmasabb mérkőzése, a Palermo-Sampdoria derbi. A két csapat a még BL helyet érő 4.pozícióért feszül egymásnak. A gárdák jelenleg két pont különbséggel (a Samp javára) állnak egymás mögött a…..