Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egres84

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Coca-Cola idén 125 éves, rengeteg promóciójuk emiatt ehhez köthető 2011-ben. Az alábbi a Boldogság témakörben Peru fővárosában, Limában készült. A McCann Erickson által kitalált promóció főszereplője egy zsúfolt kerületben szándékosan elhagyott pénztárca és…..
  A csata tavaly kezdődött, amikor a FedEx odacsapott a UPS-nek a logisztikai iparágban az alábbi plakáttal:   2 német diák pedig nemrégiben egy újabb részvevővel bővítette a harcot. A győztes személye nem változott, hiszen ők is a FedEx csomagszállító autóinak…..
Egres84 2011.06.26 11:05:06
Szabolccsal egy baj van. Nem türelmetlen, nem agresszív, nem megbízhatatlan - nem emberi tulajdonságokra gondoltam. És nem is emberre gondoltam, hanem Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére. Amivel csak egy a baj: túl messze van. Legalábbis az ország kétharmada számára. Igaz, az M3-as…..
Egres84 2010.07.13 21:16:04
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..