Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hari618

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Taxival tettem meg egy nagyobbacska távot ma a városban és a szokásos, hétköznap esti forgalomban kacsázó férfiakat és nőket figyelve elgondolkodtam. Vajon a nők vagy a férfiak vezetnek jobban? Ki okoz több balesetet? Ki figyel oda jobban az autója épségére? Melyik nem lelkén szárad több halálos…..
Csalódni azok csalódnak, akik nem gondolkodnak előre. Ön ne várjon csodát és szeretni fogja a 301-est. Üdvözöljük a PSA fapados-fedélzetén! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
  Az alkatrész, amiről mindenkinek repkedő bankjegyek jutnak eszébe. Paradox módon, erre van igény. Megkaptuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
hari618 2010.04.30 17:11:56
@allahdamit: Szerintem nem hihetetlen a 650 ezer gyari lendkerékkel,ne felejtsétek el ,hogy a BMW hátsó kerekes és ezaltal jobban meg van vezetve a kihajtasa á hátsó kardánra,legalábbis a szerelőim szerint,mert lendkereket még én sem csereltem az Omegámon,pedig 500 korül van benne 2.5 td.
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
hari618 2010.04.20 14:45:43
@Easyke: Betartják a szabályokat?Nem vedeneni akarom az ellenfelet,de elöször a poszt irója szabálytalankodott,mivel indokolatlanul (mert ugye az auto nem indexelt)feltartotta a forgalmat azzal, hogy megállt a belső sávban.
hari618 2010.04.20 15:02:39
@Jim Raynor: ja tenyleg sehol,csak saját élmény.