Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotgall

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkoztam azon, hogy érdemes-e bármit írni az Orbán Viktor által kezdeményezett politikai nyilatkozat kihelyezéséről szóló rendeletről. Hiszen alapvetően igaza van Navracsics Tibornak, aki ma a parlamentben – láthatóan nem karrierje legkellemesebb és legszínvonalasabb…..
Ha az alábbi képkockákat végignézné, egy külföldi, és feltételezve azt, hogy érti is a magyar nyelvet, nem biztos, hogy kitalálná ki is a műsorvezető. Riportalany által riportert én még így beszopatni nem láttam, szóval Lendvai Ildikó akár el is mehetne műsorvezetőnek.Az…..
hotgall 2010.05.10 11:53:18
@Brukk: Nem fog kiveszni, mert nem csak a politikusok otrombák, hanem vannak akik patkányozva érvelnek.
Másik észrevétel: A Sváby bele is bukott az Orbán interjúba.
hotgall 2010.05.10 12:17:01
@Devil: Itt senki sem fog bukni 4 évig. Talán csak a Pintér, de szerintem Ő azért került előtérbe, hogy példát statuáljanak vele. Valamikor előveszik! Majd a választások előtt megint keresnek felelősöket mint ahogy ezt most is láthattuk a szociknál. Ime a politika forgatókönyve a XXI. szádadban.
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
hotgall 2010.04.20 17:28:12
@Kalor: Nem is értem mi a baj a művészetekkel? Szerintem hogy csak egy példát emlitsek - mert itt valaki felvetette, hogy nincs a gazdaságra hatással- Itália idegenforgalma egészen jól megél a reneszánszból. Hogy más országokat ne is emlitsünk szerte a világban.
hotgall 2010.04.20 20:34:47
@Videofon: A Waldorf iskola, megváltoztatja a viághoz való hozzáállásodat. Egy Waldorf pedagógus relative mindig elérhető. nem csak leadja az órát, hanem sok esetben a nap 24 órájából 12-14 órát az iskolában tőlt. Valaki írta, hogy milyen nagy megpróbáltatás volt ez neki mikor csinálta, és örült mikor egy szakképzettebb átvette tőle az osztálytanítói feladatot. Ha jól csinálja valaki egész embert kíván, mert ilyen a pedagógus lét. Gondoljunk csak arra miért voltak a legjobb iskolák a papi iskolák (piarista, bencés).
A művészeti képzéssel kapcsolatban: ez is más szemléletmódót igényel. Nem azért van művészeti oktatás, hogy művészek legyenek,sőt! Itt az emberi mozgás összehangoltságáról, hangolásárol szól a történet. A természeti népeknél sem azért táncolnak, festenek, stb. mert művészek, hanem mert azon túl, hogy az önkifejezés eszköze, náluk még az élet része. Ezt már a mi kulturánkban tanítani kell, sajnos.
hotgall 2010.04.20 20:44:48
@Nowa H.Ball: Nincs probléma. Csak van aki csinálta, és van aki hallott róla. És most ezt osztjuk meg egymással.