Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Waldorf Rolandó

0 bejegyzést írt és 531 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó, azok a csodás 80-as évek...Lehet, hogy a korom miatt, de lehet, hogy csak ebben a témában való tudatlanságom miatt eddig nem tudtam az 1980-as évek egyik "forradalmi" divatcégéről, az Apple Clothing Line-ról. Igen, arról a bizonyos Apple-ről van szó...Napjaink egyik legnépszerűbb…..
Fél méter magasan csaptak fel a hullámok a Szent Gellért téren, Budán a csőtörésnél, durva videó. ..
Waldorf Rolandó 2012.07.01 23:08:35
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
Waldorf Rolandó 2012.06.29 01:22:31
@Attilajukkaja: Ezzel pont nem mondtál semmit. Kédezhetném, mi az a jog, ami annyira nincs meg, hogy pávának öltözve kelljen a belvárosban riszálniuk, akár kiskölkök szeme láttára?
A házasság? Jó liberális felfogás szerint az csak egy papír. Vagy mégsem?
Van sapka, nincs sapka?
Három hír apropóján szeretnék elmélkedni arról, hogy a vallások mennyire nem tisztelik az emberi alapjogokat. A három hír az iszlámról és a katolicizmusról szól, tehát a két legnagyobb hatalmú vallásról a világon. Nyilván lehet olyan vallás, ahol hasonló példát nehéz volna…..
Waldorf Rolandó 2012.06.26 22:11:05
@majd én aztat tudom majd...:
én a helyesírásét :)
rabigálya, vazz
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Waldorf Rolandó 2012.06.21 08:16:21
@Mérges 1234: maga a poszt a kioktatás, a szokásos mucsaizás
amúgy nem kerítés kell oda, hanem a magyar gárda:)
mindenki megkapná ami kell neki, egyik oldal a nyívás lehetőségét, a másik a rendet
Waldorf Rolandó 2012.06.21 08:23:58
@vezér01: nincs lépcső, nincs mit összeokádni
ellenben van rendőr, aki posztját el nem hagyhatja
Waldorf Rolandó 2012.06.21 08:25:19
@Mérges 1234: szerintem ennyi
kérdés, kinek a pénzéből lenne a szolgálat, erre jó példa pl. az imént felhozott zsinagóga, nem tudom, ott ki fizeti
  Tudom, hogy lassan már bődületesen unalmas téma, hogy lerágott csont lassan + hogy a csapból is folyik. Mégsem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá pár mondat erejéig.  Itt volt ugye ez a Hullócsillag Születik című "minden sarkon tehetségkutatás" tematikájú műsor. És az…..
Waldorf Rolandó 2012.06.18 10:47:08
@Hurrá Torpedó: a történelemnek meg legyen már vége, fogadjátok már el vagy menjetek orvoshoz, főleg, mer' összegüriztem 3 milliót a bankba', nem kell ide felfordulás, meg a thaliámat is féltem.
Bornai Tibor Horthy hangján 2012.06.16 13:23:00
A magyar élelmiszerlánc kokakólát reklámoz egy régen halott magyar színész-óriás képével és hangjával. Amit ő annak idején nem mondott, azt parodistával pótolják. Felmerül bennem, ez vajon ízléses-e? Szabad-e valakinek a halála után szájába adni olyasmit, amiről az ő…..
Waldorf Rolandó 2012.06.17 00:33:48
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..
Waldorf Rolandó 2012.06.13 00:10:18
@showtimes: nono, hátrébb az agarakkal

www.mbk.org/index.html?name=News&file=article&thold=-1&mode=flat&order=0&sid=288

ugyanígy simán ott lehettek a lengyeleknél is
Bár Balotelli saját szerény szavai szerint egy zseni, akit Isten rendkívüli tehetséggel áldott meg, emiatt csak kevés ember ítélkezhet felette, azért veszem a bátorságot és ejtek róla néhány szót, hátha nem jut a fülébe, mire vetemedett egy magyar bloggerina. Azt sejtettük,…..
Kínos incidens zavarta meg Hollandia csütörtök délelőtti edzését. A bemelegítést bárki megtekinthette a Wisla Krakow stadionjában, ezt a lehetőséget ki is használták, körülbelül 25 ezren voltak kíváncsi a tréningre. Azonban nem mindenki a játékra volt kíváncsi, többen…..
Waldorf Rolandó 2012.06.08 22:59:50
http://www.youtube.com/watch?v=JdmggtpF05k..
Itt éppen nagyjából semmi baja a kocsinak Igen, értelme nincs. Igen, iszonyú nagy szívás. Igen, tényleg nincs értelme. Igen, egy csomó másra költhettem volna ennyi pénzt. De. Ennyi pénzből értelmes autót nem kapok, ahhoz nem kötnek történetek, nyolc év az életemből, és…..
  Van egy fantasztikus kertkapu egy mátyásföldi kerítésen. Nekem kifejezetten tetszik, bár csak annyit tudtam írni róla tavaly, hogy talán az utcának nevet adó Vasminiszter (vagyis Baross Gábor) emlékére készült a fogaskerék-kompozíció. Nos bárhogy is van, az biztos, hogy a…..
Waldorf Rolandó 2012.06.03 22:41:12
Nem, nem, kedves Compact Disco, az tavaly volt. Wolf Kati dalának lett volna esélye nyerni, ha ez a szánalom-fesztivál tényleg a dalokról szólna, nem pedig minden másról. 2011-ben buktunk meg azért, mert a magyarok nem népszerűek Európában. A 24. helyet megszerző együttes…..
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..
http://www.youtube.com/watch?v=V4g80ks3CY0..
Waldorf Rolandó 2012.05.25 20:35:27
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
Waldorf Rolandó 2012.05.23 10:58:47
@segabor: az a kegy nem kegy volt, inkább annyi, hogy visszafogják Horthyékat, mielőtt saját erőből egész Felvidéket visszaveszik. Hitleréknak jó volt a kecske és a káposzta is.
A posztoló meg szokása szerint hülye, cseh és tót történelmi mesekönyveken nevelkedett, magyarul is író valaki, aki a Tanácsköztársaságról természetesen szót sem ejt - pedig hát Horthy lépéseit értelmezni enélkül bajos.
hu.wikipedia.org/wiki/Ujsz%C3%A1szy_Istv%C3%A1n
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
http://www.youtube.com/watch?v=NSaH9TfKUNQ..
Waldorf Rolandó 2012.05.18 11:22:32
@ceezare: lol...már megint valaki, aki tehetségesebb nálad...?
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Waldorf Rolandó 2012.05.01 22:31:08
@Ki a faszom az a jan slota: ránézésre többet tekertem pesten, még sehol nem voltak bicikliutak, mégis élek
Nagyon készültem a Dögkeselyűs cikkünkre. Hónapokkal korábban elkezdtünk szervezkedni, és az elején csak titkon mertem remélni, hogy Cserhalmi György is igent mond a felkérésre. Kicsit szorongva, izgulva hívtam fel, ki tudja, mennyire mennek az agyára a különböző lapok…..
Waldorf Rolandó 2012.05.01 15:11:53
TComment Ilyet se látsz sokat 2012.04.21 06:15:00
1967-ben a világ döbbenten cövekelt le előtte, mert még csak hasonló autó se létezett akkor. Aztán jött a tragédia. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Waldorf Rolandó 2012.04.21 08:54:16
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Waldorf Rolandó 2012.04.20 14:41:38