Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teljesenürességesmentes (törölt)

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Úgy érzed, hogy a férfiak nem figyelnek fel rád, miközben te sem érzed magad elég nőiesnek?  Ha nem viselkedsz nőként, vagy kevered a szerepeket, ne csodálkozz azon, hogy a pasik semmibe vesznek!Én fizessek vagy te?"Többféle női szerep létezik: barátnő, társ,…..
teljesenürességesmentes (törölt) 2011.02.04 15:02:20
@Fot L' Mondó: Tévecc.:) Először ott, hogy az igényeim kifejezetten értelmi szintre korlátozódnak pasi téren. Ott romosak az állapotok a pasiknál...világszerte... sajna....

Namost, ha szeretnék találni pasiban olyat, aki azért minimum annyira van toppon tudati szinten, mint amennyire magam merek lenni, akkor meglehet igényes vagyok. E van.:)

Másodszor meg ott tévecc, hogy annak ellenére, hogy nem találtam olyan pasit, aki megfelelne ilyen szintű igényemnek(tudati szintű), megelégedtem azzal, "ami van". Tudom, hogy olyan az érdeklődésem, ami nem az "átlag"-é - még férfi fronton sem -, ezért maradt az, hogy olyat fogadtam párnak, aki a "viszontszeretésben", meg a "gondoskodásban" jó. Szóval lehet járni jár az ilyen pasi, csak nem jut.:)

Megjegyzem hallani sem szoktam olyan pasiról, aki az eszével meg az értelmével tündökölne....talán pont ezért is hanyagoltam a keresését a továbbiakban.:) Ha nincs, akkor minek keresni? Ha buta pasik közül kell válogatni, akkor legalább a szíve legyen a helyén....:P
teljesenürességesmentes (törölt) 2011.02.04 15:08:32
@zZz: A "teremtés koronája". Mond neked valamit ez a kifejezés? Ha mond, akkor gondolkozz el rajta, hogy ki lenne elvileg az "ész" és az "irányító" egy családban és kit kellene így követnie a nőnek! Ha a pasi megközelítőleg tökéletes(ne kívánjunk sokat:D), akkor egy nő miért ne lehetne mellette hasonló? Egy okot mondj, hogy egy ilyen mindenre odafigyelő férfit miért akarna másikra lecserélni, vagy sutyiba csalni az asszony!:)

Ha meg tökéletlenek ezek a pasik, akkor meg mirefel ez a nagy csodálkozás?
teljesenürességesmentes (törölt) 2011.02.04 15:24:38
@IQLight:
Ezt írtam:

"Erről a "kész picsa meleg málé" ősi rigmus jut eszembe, meg az, hogy: " aki nem dolgozik, ne is egyék".

Röviden, ha nem szánsz időt és energiát a kapcsolatodra, akkor hideg málé fog jutni minden napra...vagy asse'.:)))

Ilyen alapon miért nincs minden kertben virágzó rózsabokor, meg mindenféle növény úgy, se ültetni/vetni, meg se locsolni nem kell. A gazolásról mán' nem is beszélek...Szóval csak aratni akar mindenki manapság..."

Tanmeséket ne óvassá, úccse érted mirő szónak.:)

Ha neked egy nő semmire nem jó már, ha nem igazi nő, akkor nem is való neked nő(remélem pasi vagy:D). Arról írtam....lólépésben...., hogy aki nem fordít időt és energiát arra, hogy amit anci addig nevelt a lyányon, azt tovább fejlessze, akkor bejárónőt vegyen fel, ne feleséget keressen.

Azért egy értelmes pasi elgondolkodik rajta, hogy a házasság csínnyára meg binnyára anci nem fogja tudni felkészíteni a lyányát, mert nem ez a dolga. Nyilván egy anya sem arra tanítja a lányát, hogy legyen qrva, meg ahol tudja, csalja a férjét, mert az úgy helyes.

Szóval a házasságban történik valami, amiért erre a lépésre sor kerül. Amelyik jószágnak otthon enni adnak, az nem megy a szomszédba legelni...ha nem érted, mán mindegy, de nem magyaráznám el mégeccer.:)
Megértettem elveszítette gyermekét, ami minden nőnek elmondhatatlan fájdalom, átéreztem. Próbáltam még pátyolgatni de szinte kizárt a kapcsolatunkból.   A kép innen   Egy történet írok amiért bőven lesz vascső stb. Számítok rá mert elég régóta olvaslak…..
Csinálom épp a dolgozatomat, s közben sikeresen kigyűjtöttem az üresség különböző osztályozásait. Minthogy ezek így nem is fognak szerepelni a dolgozatomban, de talán valakinek - akár nekem - hasznára válik a későbbiekben, így ide bemásolom. Large Prajnaparamita Sutra…..
teljesenürességesmentes (törölt) 2010.04.20 12:25:32
teljesenürességesmentes (törölt) 2010.04.20 12:44:26
@Astus:

Attól, mert megnevezed az ürességet kétszer, még nincs kizárva, hogy végtelen.
Lelketlen Béka A végső igazság 2009.04.10 17:43:00
Ma egy Dharma testvérem éleslátóan megjegyezte, hogy mennyi embernek csak a végső igazságról szól a buddhizmus, teljesen figyelmen kívül hagyva a köznapit. Mit jelent ez? Azt, hogy úgy gondolják, van valami földöntúli (vagy épp nagyon is világi) végső igazság, amiről a Buddha…..
teljesenürességesmentes (törölt) 2010.04.20 12:43:07
@plumbeus:

Annnyi szöveget felhalmoztak...

ürességről mit lehet beszélni annyit?

Astus az tud, 18 félét is mondani róla, de az sem üres, mert akkor legalább mutogatná, de szavak vannak, hang, amely kimondja, meg elme, amelyik átfutja. És akkor nem üres már mindjárt. Ha azt akarjuk kifejezni, hogy milyen hullának lenni, mikor nincs érzés, sem akarat, sem semmi, akkor oké. De az élőkre ez nem vonatkozhat...az egész világ működése cselekvő, attól, mert nem minden dübörög úgy, mint egy gyorsvonat, még halad. És hiába csinálunk ötperces szünetet két gondolat közzé, akkor sem ürességet kapunk, csak valamit, amit nem tudunk kifejezni(az emberek többsége nem). A szülő nő ötperces fájásai között is van valami. Ha az is üres, arra egy rakás nő tudna rácáfolni. Tiszta szerencse, hogy a Buddhák azok nem szültek.

Nem bonyolult ez a filozófia kicsit a 'népnek'?