Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabore

16 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szentendre nyakára egy technokrata csődgondnokot ültet a Raiffeisen, mint Olasz- vagy Görögországban a pénzvilág. Szentendre Bajnai Gordonja veszélyezteti a népképviselet elvét. A folkgiccs tobzódásáról, az Angyal kocsmáról, lejárt szavatosságú képzőművészeiről…..
   Új Fotograforient évad indul a Családi Házban (Szentendre, Dunakorzó).Tervezett kezdés 2011. szeptember 19. (hétfő!!!) 17.30-19.00-ig.A továbbiakban minden foglalkozás hétfői napokon ugyanebben az időpontban lesz.A szeánsz célja fotográfiai orientáció. Próbálunk…..
A 2011-es év tavaszán keresztülrobogó fotograforient a Mai Manó házban ért végállomására.Meglátjuk ősszel folytatjuk-e vagy újrakezdjük :-)A kép csupán illusztráció. Bár a Manó napfényműtermében készült, de nem ez alkalommal. Telek Balázs barátom munkája...
Úgy tűnt, sikerült elvarázsolni benneteket a betűk, anyagok és anyagbetűfotók világával....külön örülök, hogy a végén még betűvé is lényegültetek :-)..
Első kép: f16, 1/4secMásodik kép: f5.6, 1/30sec Nem hiszem, hogy mindenki úgy ment ma el, hogy az expozíció a rekesz és a fényérzékenység hármasösszefüggése által a buksijában gyúlt fényesség világította volna az útját hazáig :-( ...cáfoljatok!..
Kedden (11.03.29.) Major Lajos barátunk hoz nektek érdekességeket a tipográfia a térinstalláció és a fotográfia határterületeiről ...többek közt Izlandról...
No itt lehet majd váltani pár szót expozíciós időről...
Mobilos kép a debreceni Kölcsei Konferencia Központ férfi WC-jéből. Határtalan mosdó.....
Mennek az emberek, mennek a fák, megy az erdő, megy a farakás ...vagy mégsem?..
fotograforient Gábor és a híd 2011.03.09 19:26:00
Gábor kedden (vagy szerdán) elmondja nekünk, milyen optika effektust kívánt szimulálni a sarkokon :-)..
fotograforient Áron a Dunakorzón 2011.03.19 08:31:00
Na lássuk ki írja meg nekem a kommentekhez, hogy Áronnak miért is van/lenne szüksége nagy fényerejű objektívra? :-)...nem kell még feltétlen tudnotok, de rövidesen ez is téma lesz. Addig vélemény a képről jöhet...
A zeis Ikon törött mattüvegén lámpafénynél nem könnyű az élességállítás. Aztán mögé kerül ugyancsak állványra egy Canon 40D egy 100mm-es macro-val. Ezzel keressük meg az élességet a mattüvegen látható képen :-) ...aztán klikk! Kész a modern "dagerrotípia"…..
Lyukkamera Canon 40d-ből, hamar belemelegedtek, innen nézzek be, vagy amonnan? és a vaku hányat villanjon?Innen tölthető az összes kép:dl.dropbox.com/u/9565070/obs_mind_lowres.zip ..
Szentendrén a Dunakorzó végén a CsaládiHázban fotográfiai orientáció6 fiatal (13-17) dumál egy öreggel (38)van egy Lilla, egy Lili egy Eszter és van Áron, Attila és Artúrezek voltak a kérdések:- miért is vagy itt?- mi a kép?- rajzoljunk vagy fessünk?- géppel?- és Te hol vagy…..
Ez a bejegyzés 2010 augusztus 8.-án került föl, azóta sokan jöttek, ha van kedvük, írják meg a a saját négyesüket! Dögmatikus írta egyszer, neki mi a nagy négyese. Eszembe jutott, szavazzunk! Én majd átvezetem, megér egy hetet a dolog! Akkor eddig: …..
gabore 2010.07.30 15:57:31