Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruman Miklós

56 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai világon elhatalmasodott a gyűlölet és a fásult magatartás. Az emberek többsége szándékosan kerüli a békét. Állandó harcot akar, mert nincs más az életében sajnos, ami értelmet adna neki. Látom, hogy sokan szenvednek emiatt. Egy fiatal, sikeres hölgy írt egy cikket, ami…..
Ruman Miklós Hamis szeretet 2015.12.06 17:15:00
Egy remek cikk Horváth Gabriella író és TEK Kineziológustól.  A szeretet nevében annyi hazugság, annyi kegyetlenség születik, hogy szeretetem kifejezésére már nem is szívesen használom a szeretlek szót. Elcsépelték, és egyébként is kevés arra, hogy kifejezze azt, amit…..
A szenvedés művészete, avagy hogyan kerüld ki sikeresen a boldogságot!   Ha szeretnél még jobban szenvedni (szándékos szarkazmus) és negatív érzelmi környezetben élni, itt van erre a tíz legjobb módszer – tetszőleges sorrendben:   1. Gondolkodj minél többet azon, hogy az…..
  Egy kísérletben szegény munkáscsaládokból származó iskolásokkal beszélgettek a pénzről, arról, hogy mit kezdenének egy hét számjegyű összeggel.  A kísérlet bebizonyította, mennyire rosszul bánnak az emberek a pénzzel, ha nem ismerik ki magukat a világban. Az iskolások…..
..
“Egy amerikai üzletember az orvosa utasítására nyaralni ment egy kis tengerparti faluba, Mexikóba. Az első reggelen, miután az irodából érkező sürgős telefonhívás után már nem tudott elaludni, kisétált a mólóra, hogy kiszellőztesse a fejét. Egy kis hajó állt a dokkban…..
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
A szép tavaszi idő minden embert a természetbe csábít. Egy jól eső séta, túra felfrissít, segít kiszakadni a szürke hétköznapokból, mindenképpen megszínesíti az életet. A Bakony számomra Magyarország legszebb részei közé tartozik, sajátos hangulattal, zöld lankáival és a…..
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
Ruman Miklós Felnőttnek lenni.. 2015.05.08 10:00:00
"Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás s az önfeladás között. És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal. És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó. És hozzászoksz, hogy emelt fővel és…..
Ruman Miklós What suggest? 2015.05.05 20:26:13
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
Ruman Miklós Instagram fotó 2015.05.01 10:13:43
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
Ruman Miklós Morning 2015.05.01 08:17:04
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
             "A túl közelre ültetett fák elsatnyulnak, sőt egymástól elhajlók lesznek. Tiszteljük szeretteink egyéniségét, és biztosítsuk számukra azt az életteret, mely szükséges fejlődésükhöz."   Szent-Gály Kata ..
"A bukás gyakran csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladjuk a küzdelmet."   Marilyn vos Savant ..
Ruman Miklós Garden Party 2015.04.26 13:42:21
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
Ruman Miklós Waiting 4 Lunch 2015.04.26 13:41:12
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
1. A teljes neve Edward Michael Grylls. A nővére adta neki a 'Bear' becenevet, amikor egy hetes volt Fénykép forrása: Flickr 2. Egy alkalommal élve eltemették Fénykép forrása: beargrylls.com 3. Fekete öves mester Shotokan karatéban Fénykép forrása: Wikipedia 4. Három…..
Ruman Miklós Ha megsértenek.. 2015.04.21 10:00:00
"Ha a sértést méltósággal akarod elviselni, tégy úgy, mintha észre sem vennéd. Ha nem tudod semmibe venni, próbáld meg felülmúlni. Ha nem tudod túlszárnyalni, nevess rajta. Ha nem tudsz nevetni, akkor valószínűleg megérdemelted a sértést."   Russel Lynes…..
Ruman Miklós A víz és a szikla 2015.04.19 18:00:00
A víz és a szikla összecsapásából mindig a víz kerül ki győztesen. Nem az ereje, hanem a kitartása miatt. ..
"Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz…..
Ruman Miklós Ready to Work 2015.04.14 15:17:44
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..
Jim Rohn Amerika legismertebb üzleti filozófusa, 46 éven át segítette az embereket megismertetni filozófiájával és alapelveivel, több mint 6000 előadást tartott több, mint 5 millió embernek világszerte. Szerzője 17 különböző írott könyvnek és hanganyagnak, valamint videónak.…..
Ruman Miklós Horse stable done 2015.04.12 17:57:44
rumanmiklos készítette ezt a képet. ..