Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apacsak1van

9 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid, de eseménydús eddigi életem jelentős részét munkavédelmi oktatáson töltöttem. Tudom, hogy bizonyos anyagok tűzveszélyesek, meg hogy forgó fogaskerékbe fitymát helyezni fájdalmas tevékenység. Mégis, vannak pillanatok, amikor az egységsugarú user nem gondolkodik, csak…..
apacsak1van 2010.08.20 23:57:07
apacsak1van Nyár 2010.05.23 14:00:00
A Balatonhoz megyünk idén. A gyerekek már nagyon készülnek (Bende is valami olyasfélét dörmögött az orra alatt, hogy zsír lesz...), viszünk bringát is, meg, persze, bízunk benne, hogy jó idő lesz...A nyári együttlét (mi négyen, fiúk) - tavaly már megtapasztaltam - nagyon…..
apacsak1van Csak őszintén... 2010.04.20 01:25:00
Kezdetnek nem rossz az anonimitás. Főleg, ha az ember magával sem őszinte... Eleinte. Mert aztán később rájön, hogy nem megy másként. De addigra már egy csomó kínkeserven van túl.Szóval, a lényeg: elváltam. Már elmúltam negyven (igen, én is tudom, hogy kell győztesnek lenni,…..
apacsak1van 2010.06.03 14:58:14
apacsak1van Közbevetőleg 2010.05.23 13:52:00
Néha arra gondolok, hogy ha minden ennyire egy irányba mutat, az érzelmi erózió, a lelki lemorzsolódás, az entrópia irányába, vajon érdemes-e arra biztatnom a gyerekeimet, hogy bizalommal tekintsenek a jövőbe, szőjenek nagyívű terveket, higgyenek a sírig tartó szerelemben...Meg,…..
apacsak1van Kamaszkor 2010.05.14 00:01:00
Jaj, Bende nagyon kamasz.Volt egy csörténk a napokban, megpróbáltam rávenni, hogy tanulja meg a fizikaleckéjét, jól is haladtunk ezen az úton, amikor megemlítettem, hogy beszéltem az osztályfőnökével, aki beszámolt nekem néhány meglehetősen rossz jegyről, amelyekről Bende…..
apacsak1van 2010.05.21 01:21:47
@tarnics: Huh! Ez borzasztó...! Nem is tudom, mit mondjak...
Mindig azt gondolom, hogy nekem a legrosszabb a világon, de lassan rá kell jönnöm, hogy nem, sőt...
Tényleg, annyira sajnálom!
Állandó és kényszerű házasélet alatt azt kell érteni, hogy...szóval, hogy ti még most is... szóval, azt?
apacsak1van Buliban 2010.05.02 21:33:00
Zozó 6 éves lett!Én is hivatalos voltam a buliba. Sanyi nem volt otthon, amit alapvetően nem bántam, bár azért bújkált bennek a kisördög, hogy milyen lenne... De jobb volt ez így. (Persze, így nem lesz olyan zaftos ez a poszt se...)Fura volt, mert valójában eljátszottuk a boldog…..
apacsak1van 2010.05.06 23:05:41
Ahol én lakom, viszonylag népes szlovák diaszpóra él, én magam nem tartozom hozzájuk (nyolcadrészt osztrák, nyolcadrészt román, a többiben, azt hiszem, magyar vagyok...:), de a baráti körből sokan itt táncolnak (ki szlovák, ki nem az) és hívtak... de táncolni nem akartam, beszálltam hát a zenekarba - kevés táncklub mondhatja el, hogy saját zenekara van, mi igen...:) az anonimitás miatt nem mondom el, hogy mi a neve - itt legalábbis...

Éppen ma gondolkodtam azon, hogy vajon én és a volt feleségem, hogyan viszonyulunk a gyerekeinkhez... Ez nem lesz egyszerű...

Amikor Bende megszületett, nekem legalább 3 évnek el kellett telnie, amíg úgy éreztem, hogy igen, tényleg apa lettem... Nem volt példa előttem... Akkor még nem tulajdonítottam jelentőséget egy csomó dolognak: amikor terhes lett, az exem első reakciója a düh, a tanácstalanság volt... Pedig akkor már hónapok óta nem védekeztünk, tudta, mire megy ki a játék... Ma már tudom, hogy akkor döbbent rá, most tényleg örökre (vagy majdnem...) hozzám kötötte az életét... Amikor megszülte, úgy tűnt, rendben vannak a dolgok... De egy idő után kiderült, nem tudja feldolgozni, hogy milyen körülmények között született: oxitocin infúzió, kikötött láb, gátmetszés, varrás... Egy idő után az otthonszülés megszállottja lett, szerintem (annak ellenére, hogy akkor már tudta, nem én vagyok neki az igazi) ennek köszönhető, hogy a két kicsi megszületett... (Amikor vártuk őket, mindent megtettem, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, nem tudtam, hogy hiába minden igyekezetem, mert ő sohasem fogja hagyni... Azt mondta, félt, hogy csalódás éri - egyszer, még jegyesek voltunk, főiskolások, táborban voltam, ahol csókolóztam egy lánnyal... Hülye voltam és bevallottam... azt hittem, így helyre kerülnek a dolgok... akkor még nem tudtam, hogy a kellemetlen ügyeket a szőnyeg alá kell söpörni... az exem innentől eredezteti a kapcsolatunk széttartását...)

És valószínűleg ennek köszönhető az is, hogy Bendét ilyen könnyen el tudta engedni - minden baj okozójának őt tekintette/tekinti, és ha nem vesz róla tudomást, akkor a bajok is megszűnnek...

Én biztosan nem tudnám megtenni, hogy egy álló hétig nem beszélek a gyerekemmel, legalább telefonon...

Én Bendével tanultam az apaságot... Egészen más a viszonyom Ádival vagy Zozóval... Bende nem tudja kimutatni az érzéseit, én sem voltam képes erre, amíg Ádi, sőt méginkább Zozó meg nem született... Nem emlékszem, mikor mondtam Bendének azt, hogy szeretem... Ádinak, Zozónak nap mint nap elmondom...

Furcsa, hogy mennyire meghatározza a szüleink viselkedése, viszonyulása a mi attitűdünket...

Milyen felnőtt/apa lesz Bende?
Milyen Ádi? És Zozó?

Ezek foglalkoztatnak most...

Hát, ezek se vidám gondolatok...:)
apacsak1van 2010.05.13 23:39:33
@tarnics: Szia! Kicsit én is eltűntem, feszes napok voltak, este meg inkább ágynak dőltem (kivéve egy estét, de akkor meg net nem volt...:)
Szóval, kétségtelen, hogy van a megközelítésemben némi tendenciózusság (rosszindulatnak nem mondanám), valószínűleg mindez csak egy része a valóságnak (és azt ki ismerheti?, talán még az sem, akivel megtörténik), de annyi mindenképpen igaz belőle - szerintem -, hogy ő meglehetősen önzően tekint most a világra - bizonyára nem véletlenül, 42 éves, talán az utolsó pillanatban van, hogy még kezdjen valamit az életével, és ha minden körülményre (és mindenkire az egykori családjában) tekintettel lenne, akkor ez megakadályozná a cselekvésben. Mindegy is, a szíve rajta... Most már tudom, hogy ilyen és így egyáltalán nem bánom, hogy nem vele élem az életem...
Sanyiban pedig azt kapta, amiről a pszichológusok (legalábbis egy részük:) beszélnek: pont olyan, mint az apja... Akitől mellesleg egész életében menekült (történetesen éppen a velem kötött házasságába...)
Úgyhogy, jól van ez így...
Nem tudom, talán emlékszel, a Hair című filmben a szőke, hosszú hajú sráctól azt kérdezi egy pszichológus, hogy homokos-e. Erre azt válaszolja, hogy Mick Jaggert nem rúgná ki az ágyából, de azért nem az...:) Nos, Mick Jaggert én se rúgnám ki az ágyamból, de Sanyihoz nem lenne gusztusom...:)))) Talán, nőként is más lenne az ideálom (biztosan olyan, mint az apám volt:))
Szoktam is mondani, hogy ha az exemnek Sanyi kell, akkor én tényleg egy tévedés voltam...:)
(amúgy meg: a harag sohasem arról szól, akire irányul, sokkal inkább arról az attitűdről, ahogyan mi magunk viszonyulunk ahhoz az emberhez, akire haragszunk...ha érted...)

A fiúkról: Bende nagyon is látja, hogy miként vagyok együtt a kicsikkel (néha azt is gondolom, hogy talán féltékeny...), szóval, ezzel nincs gond. Sokkal inkább arról van szó, amiről már írtam korábban, hogy attól tartok, az én rossz tulajdonságaim köszönnek vissza és ez rettentően zavar, ettől érzem úgy gyakran, hogy rossz apa vagyok... (lehet, hogy már írtam, gyakran ismétlem önmagam: éppen a saját rossz tulajdonságaimat szeretem a legkevésbé a gyerekeimben...) De ez a felismerés ugyanakkor ahhoz is elvezet, hogy lássam: nem küzdhetek (verbálisan, mondjuk) azok ellen a tulajdonságok ellen, amik bennem is megvannak és óhatatlanul átörökítem a gyerekeimre (nem feltétlenül genetikusan, sokkal inkább a példa útján).
apacsak1van Szülinap 2010.04.29 23:36:00
Ma volt a szülinapom.A legjobban alakult, a körülményekhez képest. Zozóval(6) voltam egész nap, nem ment oviba, bringáztunk. Ádi(8) új bicajt kapott, az öccse megörökölte az övét (ő is a szülinapjára, ami meg kedden volt...) Aztán elmentünk Ádiért az iskolába és hármasban…..
apacsak1van 2010.05.01 00:44:50
Megnéztem és most döbbentem rá, hogy a Mátrix valójában egy romantikus szerelmesfilm...:)

Köszi a jókívánságokat! Tényleg elég jó tegnapom (tegnapelőttöm) volt...

Klasszikus anyósügyekben nehezen adok tanácsot, mert az enyém valósággal szerelmes belém, szóval, ez nem egy megszokott anyós-(ex)vő viszony...:) Ha elmegyek hozzájuk, mindig rántotthús van, mert tudja, hogy az a kedvencem...:) De, azt hiszem, jól látod a helyzetet, mostantól nem ő diktál, legalábbis, amikor nálad/veled van... (650 kilométer - az már a határon túl van? Erdély?)

Sanyinak csak anyukája van, távol él, szóval nem nagyon lehet viszonyról beszélni... (ráadásul, ha visszaidézem, hogy a volt feleségem milyen viszonyban volt az én anyámmal...:)))

Az elköltözés - nehéz ügy. Nemigen van recept. Ha ő nem akarja ezt, akkor aligha tudsz a kedvére tenni. Nekem a legfontosabb az volt, hogy a gyerekeim ne szakadjanak el tőlem. Ez működni látszik, ezért, ha úgy tetszik, hálás is lehetek. (Jó, ide tartozik, hogy hat számjegyű gyerektartást fizetek az éppen állás nélküli exemnek, szóval, biztosan nem is akarna rossz viszonyt e téren...:) - bár, ez rosszindulatú megközelítés a részemről. Sokkal összetettebb dolog ez: egyrészt neki nagyon kényelmes, hogy én gyakran viselem gondját a kicsiknek, mert bár állása nincs, nagyon sokat dolgozik, hogy megéljenek, másrészt meg - úgy veszem észre - ezzel egy kicsit a meglévő lelkifurdalását is csillapítja...)

Az én gondolataim egyébként a válás kapcsán mindig a gyerekek körül forogtak. Nem tudom, a te (volt) férjednek mi számít, mi nem, de ha neked fontos az, hogy békésen alakuljanak a dolgok, akkor nyilván arról kell biztosítanod, hogy a legvadabb félelmei nem fogak valóra válni (akármik is legyenek azok - hogy egyedül marad, hogy nem szól hozzá senki, stb...) Lehet, hogy kell hozzá egy kis lökés, hogy rádöbbenjen - attól ő még apa és a gyerekei nem váltak el tőle... (Amikor elköltöztünk, három hét elteltével megkérdeztem a feleségem, hogy beszélt-e Bendével, legalább telefonon... Azt mondta, nem, nem hívta, mert hogy olyan nehéz vele beszélgetni... Akkor arra kértem, hogy hívja fel, beszéljenek egymással, mert ez így nem jól van... Azóta van az, hogy a hét egy napján találkoznak. ha másért nem, hogy átnézzék a törileckéket... De azért - biztos, ami biztos - előző nap mindkettőt figyelmeztetem, hogy ne felejtsék el...:)

Szóval, szerintem, arra kell rávezetned, hogy neki szüksége van a gyerekekre, éppen úgy, mint gyerekeknek rá...

Tudod, furcsa dolog ez - mármint, hogy innentől kezdve vadidegennek tekinti-e az ember a másikat, vagy nem... Amikor elmentünk az ügyvédhez, hogy megírjuk az egyezségünket, utána beültünk valahova meginni egy kávét. A feleségem azt kérdezte, én hogyan élem meg ezt az egészet. Azt mondtam neki, azon dolgozom, hogy őt egyszerű biológiai tényezővé redukáljam - legyen ő mostantól csak a gyerekeim anyja... Rettentően sértőnek találta. Pedig, szerintem, ez éppen azt segíti, hogy tiszta legyen a helyzet, ne várjunk többet, mint amennyi a realitás.

Na, ez jó hosszúra sikeredett, ráadásul - sörös létemre - mindjárt vége ennek az üveg rozé bornak, szóval, lassan be kell fejeznem...

Holnap megyek vendégségbe hozzám, majd megírom, milyen volt...:)

Jójszakát!

p.s.: Úgy hívnak, ahogyan a legkisebb fiamat...
apacsak1van A jelen 2010.04.27 23:58:00
Elérkeztünk a jelenbe...Bende (15) és én albérletben lakunk, amikor elköltöztünk, a fiam azt mondta, nem is baj, hogy így alakult, mert itt jobb a tömegközlekedés és spécibb a számítógép... Nem tudom, mennyire gondolta komolyan...Ő néha rendkívül hallgatag. Nem tudom, mennyire…..
apacsak1van 2010.04.29 23:25:50
@tarnics: Szia, jó korán keltél reggel...:)

Igen én viselem gondját. Főzni is főzök, bár meglehetősen szűk a repertoárom (igaz, sült csirkeszárnyban verhetetlen vagyok...:), főként a félkész és mirelit kaják császára lehetnék, de ha tényleg jót akarunk enni, akkor egy közeli étteremből hozok valamit... ja, mert az úgy van, hogy bár be van fizetve az ebéd neki a suliban, amikor hazajön, megebédel mégegyszer...:)
"Majd mossál" - szokta mondani, ha hétvégén buliba megy és már kettőnél többször volt rajta a farmerja... És akkor mosok...:)
És ápolom, persze, ha beteg... És próbálom rávenni, immáron egy éve, hogy ne hagyja a taknyos zsebkendőjét a konyhapulton, eddig kevés sikerrel... Pedig már a zsebpénzkurtítást is beigértem...:)
Mondjuk, nem bízok semmit a véletlenre, egy héten egyszer jön Emese és kitakarít, meg kimos mindent, ami éppen szennyes, meg kitereget, összehajt, elmosogat...de ilyeneket én is szoktam...:)

Igen, én is tudom, hogy hajlamosak vagyunk a szüleink hibáit elkövetni (sőt, én meg is fordítottam a dolgot: azt szoktam mondani, hogy a gyerekeimben legkevésbé a saját rossz tulajdonságaimat szeretem...)
Tudom, és nem is várok mást, hogy más ember, más célokkal, vágyakkal, képességekkel, ettől, persze, még a legjobbat akarom neki - de már csak orientálni tudom, azt hiszem, a lényegi nevelés befejeződött, már ami az alapokat illeti, azokra már csak azt lehet felhúzni, amit megtűrnek...
Látom azokat a pontokat, ahol nyilvánvalóan elrontottam/tunk dolgokat, próbálom korrigálni, de nagyon nehéz... Írtam, hogy rendkívül zárkózott, sokszor képesek vagyunk órákat úgy eltölteni egymás mellett a lakásban, hogy szólnánk egymáshoz (hiába próbálok beszélgetést kezdeményezni, lepattanok), máskor meg magától megnyílik egy kis időre (ezt igyekszem kihasználni), aztán megint bezár...
És, persze, halvány fogalma sincs arról, hogy ma volt a szülinapom, így fel se köszöntött...:( (mondjuk, amikor az anyjának volt, akkor mondtam neki, hogy hívja fel és köszöntse...)
apacsak1van 2010.05.01 00:07:02
@tarnics: Nem, nem írtál nagy hülyeségeket. Inkább csak azért fontos ez számomra, mert félek, hogy valamit elrontok... Illetve, tudom, hogy sok mindent elrontok, de nem tudok másmilyen lenni.
Az ember, ha nagyon igyekszik, jó apa akar lenni. De nem ezen múlik. Vagy az, vagy nem.
És én tudom, hogy nem mindig vagyok az. Már, a saját mércém szerint. Csak az vigasztal, hogy az már majdnem jó apaság, ha mindezt felismerem...:)

Hát, igen, hullámzó az iskolai teljesítménye és tényleg nem unalmas mellette az élet... Bár, az is benne van a dologban, hogy egy csomó dolgot azzal kompenzálok, hogy kinyalom a fenekét... Azt például, hogy nem tudtam egyben tartani a családot. Hogy nem tudok olyan szigorú lenni, hogy később majd azt mondhassa: jó volt, hogy rászorítottam bizonyos dolgokra erőnek erejével, mert azoknak most hasznát veszi... Sőt, attól tartok leginkább, hogy egyszer, majd húsz év múlva elém áll és számonkéri, hogy miért nem voltam erélyesebb vele szemben bizonyos dolgokban...
És néha meg azt gondolom, amit te is írsz, hogy így vannak jól a dolgok és majd kiforrják magukat...

Valahol azt olvastam, hogy a kamaszokkal csak egyetlen dolgot lehet tenni: elviselni őket. Hát, én most valahogy így vagyok az én kamasz fiammal...
Nem akarok sokat foglalkozni a múlttal (annál többet a jelennel, no meg, persze, a jövővel...), de muszáj még néhány szó, csak hogy érthetőbb legyen a történet.Pont egy évvel ezelőtt még úgy gondoltam, hogy - bár soha nem lesz úgy, ahogy eddig volt - a helyzet nem reménytelen:…..
apacsak1van 2010.04.26 12:23:48
@tarnics: Bocs, csak nagy hajtás volt a gyárban... Folytatom és válaszolok is, csak lélegzethez jutok elébb...:)
apacsak1van 2010.04.26 23:55:20
@tarnics: Na, itt vagyok! Látom már, hogy két szálon fut a cselekmény, de nem baj, hamarosan a főszálat is viszem tovább...:)
Igazából semekkora érdeklődésre nem számítottam, a legfontosabb nekem most az, hogy kiírjam magamból ezeket a dolgokat... Lehet, hogy jobb, ha senki nem olvassa...:)

A "normális" életről: azt tapasztalom magam körül, hogy a kapcsolatok döntő többsége (ha nem mindegyik, de erre nem mernék mérget venni) hazugságokra épül... És fura, hogy mennyire szilárd építményeket lehet a hazugságokra felhúzni... Azért, az én 21 évem se volt piskóta, az már egy masszív, hosszútávú kapcsolatnak számít...:) És igazad van, nem akarok mégegyszer ilyet, annak ellenére (vagy éppenséggel azért), hogy kényelmes volt; ma már látom a valóságos természetét, hazug és álszent, megalkuvó és gyáva... És ebben én is vastagon benne vagyok, természetesen. Én is a szőnyeg alá söpörtem a dolgokat (igaz, próbáltam is átfordítani valami igazzá, de utólag kellett szembesülnöm, hogy nem volt fogadókészség) - de általában simán hagytam, hogy így menjenek a dolgok, mert azt hitettem el magammal, hogy ez így "természetes" - ahogyan te is írod, sokan (mindenki?) így csinálják...

És akkor itt a a dilemma: mi az én érdekem? Mi a gyerekek érdeke? Egybeeshetnek-e ezek?

Valószínűleg, nem...

Hogy milyen a kapcsolatom a kicsikkel? Erről majd írok bővebben a "főszálban", most csak annyit, hogy minden nap beszélünk telefonon, egy héten 3-4-szer találkozunk, reggelente viszem őket iskolába, óvodába, hozom őket, nálam alszanak, megyünk ide-oda... Ennek megfelelően az anyjukkal is minden nap beszélek, együtt járunk fogadóórákra... ilyenek...

Hogy haragudtam-e rá? Gyűlöltem, ízzó gyűlölettel, ez még ma is fel-felbukkan, de most már tudom, hogy az nem vezet sehova - lassan kivesznek az érzelmek, marad a praktikum - tudjuk, szerelem, gyűlölet, egy tőről fakadnak és több mint egy év már nagy idő...

És igen, van "másik apjuk", lett azonnal, ahogyan én kitettem a lábam, és ezt a gyerekek is nagyon nehezen tudták feldolgozni, de úgy láttam, hogy ez nem számít... Ma már nem, de egy pár hónapja még kérdezgették, hogy jó-jó, elköltöztem, de mikor költözöm haza...

Hogy én mit szeretnék? "Csak egy jó meleg gyapjúzoknit..." :) Érdeklődő figyelemmel követem a saját életem alakulását: ha már a filozófiánál tartunk, akkor arra a kérdésre, hogy mi az élet értelme, számomra a legszimpatikusabb válasz az, hogy eredendően semmi, de mi magunk meg tudjuk tölteni tartalommal... Most ezen kísérletezem. És nem, eddig még nem tudott elég melegséget biztosítani ez az életforma, de hátha majd egyszer...:)
apacsak1van 2010.04.27 12:26:13
Szia!
Eléggé pontosan értem, amiről írsz... A mi nemi életünk halálosan uncsi volt, az utolsó években inkább csak egészségügyi együttlétekre korlátozódott, hetente-kéthetente egyszer-kétszer... Azt mondta, a szex "önmagában" nem izgatja - nem fogtam fel, hogy ez azt jelenti: VELEM nem jó neki. Vaksi férfiak... Azt gondoltam, ez egy áldozat, amit a hosszútávú kapcsolat oltárán kell meghozni, persze, mostmár tudom, hogy ez ugyanolyan hazugság volt (saját magammal szemben), mint az összes többi.
(És, képzeld el, a végefelé már én is szívesebben csináltam magamnak, míg ő aludt mellettem a hitvesi ágyban...)
De ez már a múlt, nem érdekes, csak annyiban, hogy nem akarom elkövetni ugyanazokat a hibákat...

Hogy fáj-e a gyengédség hiánya? Nagyon! Írtam már, hogy összejöttem a feleségem pasijának a feleségével, miután elköltöztem, nevezzük Zsu-nak, ő is azt mondta, amit én éreztem egy-egy együttlét után, hogy "nahát, ez ilyen is tud lenni?". Fergetegeseket szeretkeztünk, elég volt, ha csak egy méteres körön belül kerültünk, minden beindult, úgy kellett visszafogni... A feleségemmel jó ha csak egyszer ment egy alkalommal, vele szinte akárhányszor... De ez csak nyers szex volt, érdekes, hogy érzelmek nem társultak hozzá (részemről, ő máshogy volt vele, de nem akartam becsapni, inkább szakítottam vele...) Igaz, azóta egyszer kétszer még voltunk együtt, éppen azért, amiről te írsz - az már csak tényleg a libidóról szólt, neki is, nekem is...
De arra kellett rájönnöm, hogy a szex önmagában nem elég - ami nehezen jön össze, az a lelki, kulturális, érzékszervi összhang + jó szex... Talán éppen itt, ebben a posztban írtam Almáról, akivel hallatlanul szoros szellemi összhangba keveredtünk, rettentő minőségű kulturális orgazmusokat éltünk át, de az ágyban szörnyűséges volt...
De ebbe is és más kapcsolatokba is azért mentem bele, mert elviselhetetlenül fájt a gyengédség hiánya... simogatások, mosolyok, amikor összeér a karunk egy pillanatra, amikor átölelek valaki, amikor átölel... És darabokban meg is voltak ezek, de csak nem akart összeállni a kép egységessé...

Úgyhogy, most nem próbálkozom... Elveszem az élettől, amit éppen ad, ebben most pillanatnyilag a szex nincs benne, de minden más elég jól működik. Ha kiállításra akarok menni, vagy valamilyen kulturális élményre vágyom, akkor is fel tudok hívni valakit, hogy jöjjön el velem, ha csak bringáznék, vagy feküdnék a fűben, akkor is, ha bulizni akarok, akkor is, vannak barátaim ott, ahol lakom, hetente kétszer összejövünk... szóval így.

Ami meg a szexet illeti - megoldom magam...:)

Ha te ennyire őszinte voltál, akkor én is megosztok egy-két vicces titkot, ezek szerintem azt példázzák, hogy mennyire el tudja venni az ember eszét a jóság utáni vágy:
Amikor egyedül maradtam, elmentem szexmasszázsra, úgy gondoltam, jár nekem valami élvezet... Hát, meglehetősen kiábrándító volt, egy meztelen, vagy meglehetősen alulöltözött nő gyömöszölt egy kicsit, aztán kiverte a farkam... Nem vágytam vissza.
Máskor meg úgy gondoltam elégtételt venni a női nemen, hogy vásároltam magamnak egy művaginát. Hát, mit mondjak, gyengédséget ettől se kaptam...:) Használtam párszor, de aztán elkezdett tönkremenni, kidobtam...
Úgyhogy, maradt a hagyományos módszer, persze, csak egészségügyi okokból...:)

Na, erről ennyit! Remélem, a mai napod jobb, mint a tegnapi volt:)

Ja, és csak a jegyzőkönyvnek: én inkább sört...:)
apacsak1van A gyerekek és én 2010.04.27 00:22:00
Egy kép a múltból: már tudom a titkot, de még nem költöztem el otthonról, egymás mellett fekszünk a családi ágyon, egy méter távolságra - azt mondom: "ne vedd el tőlem soha a gyerekeket"! "Jó" - válaszolja, "de te se". "Oké" - mondom…..