Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wattyler

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van a pöcsöm! hisztis picsa 2011.02.26 14:40:00
http://blog.cvonline.hu/2011/allas/allaskereses-noi-szemmel/278#comment-377A cikkhez a következőt fűzném hozzá:Van egy olyan panasz benne, hogy a csúnya gonosz főnök kikezd a szegény ártatlan, fehérlelkű fiatal hölgy alkalmazottal, és emiatt van, hogy fel kell mondania, mert…..
Na hát ma mi történt beszarni sincs már kedvem, mert meg sem lepődöm!!!Buzoid MÁV alkotott, hogy a hétvégém rendben legyen. Először is elutaztam Szlovéniába, 230km távra. Az út 2:20perc volt kocsival. Poénból megfigyeltem, mennyi lenne vonattal a Budapest-Maribor 330km. Utána…..
A tahó, mindenki más semmibe vevő viselkedés egyik jellemző formája a járdán közlekedés. Mármint autóval. Iridium nem az első, de még csak nem is a második, aki ilyenről számolt be nektek a blogon keresztül. A rövidke történet még augusztusban játszódott, amikor szokásos…..
Wattyler 2010.09.16 01:39:55
@Deluxe Rebirthedborned: Inkább Pestre kéne az a gumicsizma, mert a proli pestiek a járdára szarnak, hugyoznak, majd egy kapualjjal távolabb már zavarja őket a bűz gyroszabálás közben, mert hömpölyög a matéria a járda közepén ahova csak ott nem állnak fel kocsival, ahol akadály van a szélén, mellesleg a villamossínekre és buszsávokba parkolás is "pösti" szokás. Balatoni városban élek, a szezonkezdetet az jelzi, mikor a furkók "elindulnak a fényre" ld.:m7-esen tömegbaleset, mert zseni nagyvárosi úr megmutatja a parasztnak cikcakkban is lehet 180-nal előzni + középszar autókkal pirostól pirosig érdemes emberkedni egy jót...
Úgy is régen volt ilyen.. itt volt az ideje, hogy újfennt kiidegeljen ez az ingyenélő, naplopó, idióta csőcselék.Értem én, hogy az egész ország víz alatt áll. Természetes, hogy sok helyen az átázott vasúti töltéseken lassú jel van, meg óvatosság, meg hogy egy 160 km-es úton…..
Kapos Volán megint alkotott, Vasi Volán nem különben...12:30 Kaposvár Autóbuszállomás. Befut a Szombathely-Pécs járat, és sofőrbácsi közli, sajna csak hét embernek van hely, a többi ember (info szerint kb. 30) várja meg a következő buszt. Mentesítőt nem indít a Kapos Volán,…..
Egyszerű dolog volna itthon, a pici Magyarországon emberi közlekedést szervezni, javítva ezzel mindenkinek a mindennapi életét, és nem pénz kérdése volna, mégis tesznek rá az illetékesek. Rendületlenül írogattam a volán társaságoknak, a MÁV-nak, a közlekedési minisztériumnak,…..
Pár hete gondoltam egy nagyot, és nem a - pénznyelő, poggyászbanturkálós, 900ft/ásványvizes, 17.000ft reptériilleték, szar menetrend, drága légitársaságok - Ferihegyi reptérről akartam elutazni repülővel kirándulni, hanem kinéztem magamnak a pozsonyi repülőteret, ezzel…..
Kedves kurvára ideges emberek!!!Hát elindult a blogom, remélem a sok töketlen faszjankót nagyon fogja zavarni, és majd üvöltenek fájdalmukban. Megnéztem egy filmrészletet, Edward Norton áll és nagyon utál benne sokmindenkit, és egy tükör előtt el is…..