Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matteoo15

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Horror-Mirror Fulcit se szeretem #2 2010.06.09 13:32:00
Kivételesen ahelyett, hogy egy nagyon régi Lucio Fulci-s posztomat updatelném, inkább írok egy újat. Akkor lehet, hogy elhamarkodott voltam két film alapján (sőt tuti), de amióta láttam még négyet, azóta megnyugodtam, hogy tényleg egy enyhén szólva túlértékelt rendező. Az ezzel…..
Nem is tudom, hogy mivel is kezdjem. Ha már az Eden Lake is sok volt, akkor ezt az alkotást messzire kerüld. Ha azonban direkt arra vágysz, hogy egy film tökéletesen kizökkentsen a valóságból és emocionálisan abszolút átvegye fölötted az uralmat, akkor lesd meg a címet, zárd be az ablakot, szerezd…..
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..