Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liara

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem nagyon érdekelne, hogy mi lett azzal a töméntelen pénzzel, amit az elvett immár évi három hónap körüli rendelési időből megspórolt magának az önkormányzat. T. Praxis! Nem tudom, foglalkoztok-e egészségügyinek számító, de orvosokat csak közvetve érintő témákkal, de…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
liara 2013.07.01 11:51:36
@miketbeszéltek: egész egyszerűen szabadesésben omlik össze az épület, az elemek, amik tartották eddig az épületet és túléltek már egy robbantást is, kártyavárként omlanak össze.
Robbantásnál úgy 10 méterenként felhelyezik a vágótölteteket(nem kell fúrni) és időzítve robbantják őket, akkor omlik össze önmagába az épület.
Tömeggyilkos? Nagaszaki, Hirosima? Vietnám? Nézd meg mit művel amikor megtudja, hogy "megtámadták az országot". Halvány lila fingja sincs, mit tegyen, nem volt benne.
liara 2013.07.01 13:57:14
@miketbeszéltek: Karbantartás címén bármikor elhelyezhették a tölteteket, fúrásra sem volt hozzá szükség.
Ezt találtam, nagyjából jól összefoglalja a kérdéses dolgokat. users.atw.hu/magtar/cikkek/tmsz/szept11.htm túl sok a véletlen egybeesés.
A pentagonnál a becsapódott repülő csak 6,5 méteres lyukat ütött, de a gép fesztávja 30 méter feletti, hova lett a többi rész? A united 93as becsapódásának környezete még csak nem is hasonlít a hasonló méretű gépek becsapódásának körzetéhez.
liara 2013.07.01 11:09:32
@Fеjesrob: Ezzel csak az a gond, hogy az acél lágyulásához idő kell, nem elég egy pillanatok alatt elégő behatás. A rengeteg füstből látható, hoyg az égés elégtelen oxigénszintet jelent, ergo talán még a 800 fok sem volt meg. Ha mégis lágyult az acéloszlop, miért nem maradt egyben akár csak 30 méternyi acéloszlop? 15 méteren történt lágyulás, mi van a többi 380 méterrel? Miért önmagába rogyott össze az épület, miért nem dőlt valamelyik irányba, ahogy történnie kellett volna(ugyebár az alsóbb szintek hibátlan acél tartói ellenálltak volna a zuhanó felső 15 szintnek, ezért a kisebb ellenállás irányába kellett volna dőlnie.) Az egész pontosan úgy nézett ki, mint egy irányított robbantás. De ha még ezeket el is hisszük, hogyan találhattak megolvadt acélokat egy olyan összeomlásban, ahol a legmagasabb hőmérséklet is csak 800 °C lehetett?