Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adambacsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ember, emlékezz! 2012.04.24 17:27:00
Being second is to be the first of the ones who lose. Mögöttünk a hosszú munkahét, jöhet a megérdemelt pihenés, éljen május elseje, satöbbi. Biztosan szép és magasztos ünnep a munka ünnepe, jómagam mindig is hülyeségnek tartottam, reformátusként még vallási alapon sem…..
bajai pecások felhívás 2010.03.28 12:53:00
Dunai horgásztársaim!Kíváncsi lennék, mennyire vagytok megelégedve a Baja környéki Duna lehetőségeinek kihasználásával, horgászati szempontból. Valóban minden úgy jó, ahogy van? Ha úgy gondoljátok, hogy nem, akkor írjátok le a véleményeteket a mostani helyzetről, és arról,…..
adambacsi 2011.11.27 20:21:40
Üdv mindenkinek!!!
Sajnos személyesen ismerem az összes rohadt orvhalászt akik főleg Május-Június hónapban ívási időszakban halásszák a Dunát pl a Kádárban a belső ágon,aki járja a Duna Baja környéki szakaszát tudja hogy az egyik legjobb ívóhely a pontyoknak,de szerintem a Dunán szinte az összes ponty ott ívik erről a szakaszról!!Azok a szemétládák pedig ott halásszák le a nagy részét!Ebben az évben hallottam és láttam is számos kapitális ponty,harcsa(volt 50Kg-os is)amit ezek lehalásztak!!De azt mondják annyi nagy harcsa volt hogy átszakították nem egy esetben a hálót,állítólag volt 80Kg feletti példány is köztük csak nem tudták megfogni!!
Nem tudom ki hogy van vele,de az utóbbi években csak igen kevés harcsát tudtam fogni és csak azok is a mérethatár környéki példányok voltak aminek a nagy részét visszaeresztettem,sajnos ezekből a példányokból is igen sokat hazavisznek sokan!!Lényegesen kevesebb a süllő is,a fehérhalat is nehezebben találom már meg a mederben!!Egyedül a balin ami szép számban fogható de hát az a faj még egyenlőre nem kedvelt a rohadék orvhalászok körében!!Röviden csak ennyit írnék,javaslatom pedig a következő!!Bárki aki ilyet lát,hall valamilyen úton módon értesítse a vízirendőrséget,mondjuk nekik meg üzemagyagra sincs pénzük meg alig igazoltatnak a Dunán!!A horgászegyesületek magasan tesznek a Dunai ellenőrzésre,de a Duna jegy egyre drágább a semmit nem telepítő és semmit nem tevő Bajahal kft jóvoltából!!Addig amíg nem fognak szigorúbban ellenőrizni(mondjuk ahhoz ki is kellene járniuk a Dunára nem csak a fürdőző csajokat lesni a Sugovicán),e mellet elkapni az orvhalászokat addig nem lesz előrelépés!!Mindegyik orvhalászt ismerem név szerint,de szerintem az illetékes szervek is és mégsem történik semmi!!