Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KindOfLife

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Ha nekem azt állítanák, hogy valaki több mint 60 éve ugyanazzal foglalkozik a mai napig, még készséggel elhinném, ebben még semmi különös nincsen. Ha ehhez hozzátennék, hogy budapesti családokhoz járó házi varrónőről van szó, így 2010 vége felé már felvonnám a…..
Subba A nap híre: Nemzeti diszkó 2010.06.02 15:45:00
Toroczkai László június 5.-én nyitja meg az ország első "nemzeti szórakozóhelyét", majdnem közvetlenül a Club Alteregó mellett, ami viszont a főváros egyik emblematikus melegklubja, úgyhogy mindenképpen érdekes párosítás lesz. "A személyzet nemzeti érzelmű, a…..
KindOfLife 2010.06.03 12:56:20
@mongoose: "nagyon felbasz ha valaki tudatlanul azonosít, beskatulyáz, vagy ha úgy tetszik kirekeszt embereket. "
Ez vajon a melegekre, cigányokra és egyéb kisebbségre is vonatkozik részedről vagy csak saját magadra és a magad által választott hovatartozásra?

Személy szerint nekem a kommentek között az tetszik, hogy a mélyen magyar érzelműek felháborodnak, ha azzal azonosítják őket, amit a tv lead, de ugyanezt teszik a különböző olyan csoportokkal, amelyek számukra nem kedvesek. Nevetséges.
Én is magyarnak tartom magam, mert ápolom a kultúrám, érdekel a történelmünk, magyar szépirodalmat olvasok, de ez nem zárja ki azt, hogy a mások történelme, irodaloma, kultúrája ne érdekeljen. Nem attól magyar valaki, hogy csak magyar dolgokkal veszi körbe magát. A szép dolog, kitűződ a magyar zászlót csak nálunk már annyian rosszkor rossz módban használták, hogy az ember azért nem rakja ki, hogy nehogy azzal azonosítsák. Amerikában meg minden házon rajta van az amerikai zászló, de a saját nemzeti lobogók is békésen megférnek mellette. Mindenki büszke rá, de nem tulajdonítanak neki túl nagy jelentőséget.
KindOfLife 2010.06.03 15:30:29
@mongoose: Nézd én kérdeztem és nem kijelentettem. Igyekszem nem előítéletes lenni, de nem mondhatnám, hogy nem vagyok az. Nekem a jobbikkal csupán egy bajom van, hogy radikális és erőszakos, illetve azt mondják, hogy ők aztán mások, tiszták, de nem azok. Az erőszak nem megoldás és igen tenni kell azért, hogy a magyaroknak jobb legyen, de nem úgy, hogy magyarokat verünk, ezért mert másként gondolkodnak vagy élnek.

@neronoise: A hétköznapokban mennyi meleggel találkozol? Akkor nem tudod megmondni, hogy ki az és ki nem az. Nem tudom megmondani hányadik felvonulásuk volt, de csak az utolsó pár körül volt botrány. Egyébként nagyon sokan a melegek közül sem értenek egyet ezzel a fajta felvonulással, ők nem is mennek ki.
A cigányokkal kapcsolatban meg mindig az ominózus siófoki felvonulás jut eszembe a veszprémi balhé után. Az erőszak erőszakot szül és szerintem egyszer már valakinek el kéne kezdeni egy olyasfajta "háborút" ami nem erőszakon és gyűlöleten alapszik. Az éremnek két oldala van.

Velünk emberekkel az a baj, hogy elhisszük mindazt, amit a média el akar hitetni. Ugyan hangoztatjuk, hogy nem azért veszek Tomi mosóport, mert a reklám szerint a legjobb, hanem szabad akaratomból, de a manipuláció csodálatos fegyver,
KindOfLife 2010.06.04 11:45:00
@Rei: Igen, valóban. Honnan tudtad? De még csak 1 hét múlva töltöm. :)