Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álmodóhely

27 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágyban, párnák közt Szerda 2012.11.14 09:17:46
Nem igazán tudom, hogy a gyerekről szólt vagy az öcsémről, néha ez volt, néha meg az. Vonattal mentünk Pestre, én rajta voltam a vonaton, ő meg leszállt és előre ment a sínek mentén gyalog. A vonat elvben ugyanarra ment, de ő gyalogolni akart és nem volt már sok hátra talán csak…..
Ágyban, párnák közt Uszoda 2011.12.29 08:47:05
Ma Melindával álmodtam. Álmomban egymás mellett feküdtünk, de semmi több nem történt, mégis megnyugtató volt a dolog, hogy ott fekszik. Nem tudom mi értelme volt az egésznek. A gyereket meg ottfelejtettem mindeközben az uszodában, majd amikor az eszembe jutott, nem találtam vissza a…..
Ágyban, párnák közt Vak béla 2011.10.28 08:24:56
Ma többszörös álmom volt. Egyszer vakbélgyulladásom volt és vagy egy kórházi ágyon feküdtem, vagy nem, de folyamatosan fájt az oldalam, de az orvosok nem akartak velem semmit sem tenni. Biológiailag ott amúgy inkább a vesém lenne, de ők azt mondták, hogy vakbél. Aztán volt, hogy…..
Ágyban, párnák közt Szolga 2011.10.18 13:42:18
Álmomban szolga voltam. Egy fiatal varázslójelölt szolgája, aki egy idősebb, de unszimpatikus mesterhez került tanulni. (ld. Bartimeus trilógia) A hajlékunk szerény volt, egy fapadlós, hosszúkás szoba, a végén egyetlen ablakkal. Benne egy durván, fából ácsolt ágy és egy…..
Ágyban, párnák közt Munkahely 2011.09.16 10:22:33
Ma a munkahelyemről álmodtam. Gyakorlatilag olyan volt, mintha az álmomban is dolgoztam volna, talán a helyszín volt egy kicsit más, amiről kiderült volna a különbség, de mivel akkor és ott tudtam, hogy ez a cégem így elég valószínűtlennek tűnt. A napi munkán kívül említésre…..
Ágyban, párnák közt Cili 2011.09.13 14:14:40
Ciliről álmodtam egy elég zavaros álmot. Hideg szürkület volt, volt benne valami buszmegálló, egy buszút és hideg szürke utcák. Kiabált velem, pedig semmi rosszat nem tettem, tulajdonképpen csak kísértem valahová, de ez őt zavarta. Nem esett jól ez az álom, így jó volt…..
Ágyban, párnák közt Út 2011.09.07 09:56:38
A mai álmomban egy útépítésen dolgoztam. Egy elektromos kábel lefektetése lett volna a dolgom egy olyan úton, ahol a forgalmat sem terelték el, az autók szüntelenül járkáltak fel és le. Egy kőműveskalapáccsal kezdtem a szegélyköveket kibontani, de nyögvenyelősen ment.…..
Ágyban, párnák közt Libák 2011.08.31 11:53:59
Álmomban egy olyan helyen voltam, mint a régi szobám. Nyílt tér volt, de valahogy mégis az íróasztalom előtt volt, előtte a régi szőnyeg, ahol az öcsém és egy burnuszos arab libákat vágott. A libák éltek, de eléggé rozzantak voltak. Furcsamód vér nem volt, de mellettük volt…..
Ágyban, párnák közt A kút 2011.08.24 10:35:32
A kútról álmodtam. Álmomban a faház másfelé állt és amikor kimentem az udvarra, láttam, hogy az ajtaját felfeszítették. Amikor bementem, a kút teljesen ki volt fosztva. Elvitték a szivattyúkat, de még a vezérlést is lepucolták a falról, csak az üres cső árválkodott a…..
Az utóbbi idők egyetlen álmát sikerült felidéznem. A cégemnél dolgoztunk irodákban. Nagy helységben a két fal mellett voltak az asztalok, egymásnak háttal ültünk forgószékeken. A fejünk felett nagy, irodaházakból ismert szellőztető csövek húzódtak, amik időnként…..
Ágyban, párnák közt Péntek 2011.08.12 08:53:57
Úgy néz ki beválik az a technika, hogy ébredés után végiggondoljuk az álmunkat, így legalább a lényegi részekre emlékezhetünk. A mai álmomban kollégám Zsolt, aki épp a szabadságát tölti - az álomban is szabin volt, de a váci pályaudvaron teljesített szolgálatot a…..
Ágyban, párnák közt Újra 2011.08.08 13:48:55
De jó! Megtaláltam újra ezt a blogot, pedig kerestem, de nem találtam. Az van a legjobban eldugva, ami közvetlenül az ember orra előtt van. Már sokszor gondoltam arra, hogy folytatni kellene az álmok leírását, úgyhogy azt hiszem pont ezt fogom tenni....
Ágyban, párnák közt Péntek 2010.06.11 09:19:31
Hosszú idő óta ma reggel ébredtem megint úgy, hogy emlékeztem az éjszakai álmaimra. De minek? Elég zavart álom volt, ugyanis férfi létemre terhes voltam és bár én hordtam ki a gyereket, de nem én szültem meg, hanem egy másik férfi, aki bele is halt a szülésbe. Egy erősen…..
Furcsa álmom volt. Egy robotvilágban jártam, ahol minden annyira steril volt és műanyag. Emberek éltek, de robotok segítették őket, illetve utóbb már nem is segítették, hanem saját hatalomra törtek. Az emberek kevesen voltak, a helyszín leginkább az M3 kivezetőjére hasonlított,…..
Ágyban, párnák közt Péntek 2010.05.21 13:48:05
Ma azt álmodtam, hogy bérgyilkos vagyok. Volt saját pisztolyom (furcsa egy darab) és két társammal jártunk munkába. Egyszer egy tíz főből álló csoportot kellett eltenni láb alól, mert rosszkor voltak rossz helyen. Az emberek, ha rájuk lőttünk, nem véreztek, csak felborultak és…..
 Gyurcsány Ferenc azért idegesítő politikai személyiség, mert azt hiszi: egy kis kihagyás után mindenki elfelejti a hozzá kötődő emlékeit. A szabaduló művész újra és újra elképeszti a közönségét, ahogyan a maga által kitalált ketrecekből folyamatosan…..
Ma egy szürke nyúlról álmodtam. Nem volt neki doboza és egy földbe ásott üregbe tettük, amíg kerestünk neki egy ketrecet. Úgy ugrált benne mint egy kutya, fel és alá, hogy kilásson. Egy laboratóriumi dobozt találtam neki. Bár volt a kalitkán önitató, a dobozban mégis volt…..
Ágyban, párnák közt Szerda 2010.05.12 11:05:40
Ma egy kolléganőmmel álmodtam. Reggel még eszemben is volt, hogy ezt nem kellene elmondani neki, de igazából azt sem tudom, hogy miért. Abszolút hétköznapi álom volt, semmi fülledt erotika, csak szerveztünk valamit valahol, ami egy munkahelyre emlékeztetett, de nem a mostanira. Talán…..
Ágyban, párnák közt Hétfő 2010.05.10 09:21:53
Az eddigi napok zagyva álmai után végre tudtam egy többé kevésbé összefüggőt álmodni, illetve visszaemlékezni rá. Bár tartalmában ez sem volt annyira egységes, legalább az ébredéssel nem fittyent ki a fejemből, ahogy mostanában bármi. Egy idegen bolygón voltam, kedélyes…..
Ágyban, párnák közt Szombat 2010.05.02 17:04:29
Egy céges megbeszélésen voltam. Furcsa mód a családdal. Amikor úgy éreztem, hogy vége van, elindultam a gyerekkel Ceglédre. Valamiért a nej ott maradt, mert még beszélni akart a főnökömmel. Ceglédre sok jelzőlámpán keresztül, egy nyílegyenes úton  mentünk autóval. Egy…..
Ágyban, párnák közt Péntek 2010.04.30 12:58:08
Ma egy kiskölök szerepelt a napi álmomban, de én is kiskölök voltam ugyanott. Volt egy nagy, köves placc, távolban drótkerítés, de jobbára minden kihalt. Volt egy régi, betonból készült pingpongasztal is, amit szerintem a tervezőjén kívül senki sem használt rendeltetésszerűen,…..
Ágyban, párnák közt Kedd 2010.04.27 08:18:18
Ma egy Trabanttal mászkáltam a városban, de furcsán vezettem, mert a menetiránynak háttal ültem az autóban és a vállam mögött hátranyúlva kormányoztam, de ez a jelek szerint egy cseppet sem zavart. Pesten, a Vizafogó utcába hajtottam be, és ott akartam megfordulni, de az út vége…..
Ágyban, párnák közt Vasárnap 2010.04.25 09:35:30
Ma egy szappanopera forgatását álmodtam meg. A szereplőkkel együtt valami mediterrán faluban voltunk, és a szerep szerint, ha kitör a rossz idő, akkor egy közeli bárba megyünk kártyázni. Az eső valóban esni is kezdett, és lassan víz is folyt az utcákon. A társaság egyik fele…..
Ágyban, párnák közt Szombat 2010.04.24 10:21:14
A legnagyobb problémát az álmok felidézése okozza azt hiszem. A leírás már mellékes, bár az ember fejében sokkal képszerűbb, mint papírra vetve. Nem emlékszem minden részletre pontosan, de két tekergődző kígyó mindenképpen volt benne, egy fekete és egy rózsaszín. Utóbbi…..
Ágyban, párnák közt Péntek 2010.04.23 08:32:25
A tegnapi napot kihagytam álomszempontból. Semmi értékelhetőt nem sikerült alkotnom, vagy ha igen, akkor sem emlékszem rá. Viszont elhatároztam, hogy az előző napi álmaimat a következő nap nevével fogom címkézni, így lesz a mai post a pénteki.Szóval, egy repülőgép hangárban…..