Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kampec

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ilyen biznisz, ha valami jó, akkor a streamingszolgáltatókon is kap folytatást, ha annyira nem magas a nézettsége, és a sajtó sem cikkezik róla naponta. Az Ember a fellegvárban is egy ilyen sorozat, egy Phillip K. Dick novella az alapja, és már a negyedik etapot forgatják belőle, pedig az…..
Újabb epizóddal folytatódott az HBO-n a Trónok harca, a tovább után pedig spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Kampec 2017.07.25 14:08:58
@larry: pont ezt érzem én is, de te jobban leírtad, mint én egy másik blognál kommentben :)
Idén már a hatodik évjárat Fuxli borait kóstolhattam meg. Hatos számnál maradva pedig: most hat pince kapta meg a lehetőséget Fuxli néven forgalomba hozni a (kicsit mostohagyerekként kezelt) sillert.             Véleményem szerint ő az egyik legsokoldalúbb gasztro bor, hiszen számos ételünk…..
  Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Mindig is féltem attól, hogy a tervezett szüneteket leszámítva többé-kevésbé heti rendszerességgel készülő podcastbe egyszer csak belecsúszik valami olyan technikai malőr, amit nem lehet utómunkával elsikálni. Hát most ez történt. Új hangcucc van a stúdióban, és nem volt alkalmunk kipróbálgatni az…..
Kampec 2017.02.16 10:09:08
@eplethy: de bakker, egy ilyen közel 2 órás adás nem cikk lenne, hanem könyv, teljesen másról szól a két dolog
A Master of Ceremony titulus hatalma: bárhova bemehetek a Bocuse d'Oron, így sikerült teljesen exkluzív videókat készítenem a magyar csapat versenyételeinek tálalásáról, szakmai kommentárokkal ellátva! ..
Kampec 2017.01.25 09:32:40
@Eltévelyedés: megnyugtatlak, ízlene, a hasonlatod is jó, pont annyira lepődnél meg, hogy ilyen ízek is léteznek, mintha zsiguli után beülve a forma1-es autóba azt mondanád, hogy ilyen autó is létezik?
Boldog új pixeleket mindenkinek! 2017-ben is itt vagyunk, és szokás szerint az év eleji listapornóval kezdünk. Volt ugye már egy Checkpoint-besztof (aki kihagyta, itt pótolhatja), jön majd még egy keresőszó-válogatás, ez a poszt pedig a szokásos év játékai-gyűjtés. A blogban már hagyomány, hogy…..
Kampec 2017.01.04 19:37:08
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Kampec 2016.12.02 14:26:57
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: ne fogadd el a pénzt, mutasd :)
A Mars egy meglehetősen furcsa, hibrid sorozat, egy kicsit azokra a tévéfilmekre hajaz, amik ismert bűneseteket dolgoznak fel az ügy valódi szereplőivel, mondjuk a halottkémmel, aki látta, amint kihúzzák a halott szőkecsajt a mocsárból – és közben a Melrose Place…..
Kampec 2016.11.12 22:00:31
@Emília Röszkei: de megfogják, az aktuális Natgeo újságban is a sorozat van fókuszban, illetve a Mars expedíció úgy általában, és ott is foglalkoznak a problémával, gyanítom akkor a sorozatban sem sumákolják el
Ez nettóban 60 perc körül lesz persze, de nem baj, minél több Negan, annál jobb. ..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Igen, kicsit akadozik az adás, mert megszületett második gyerekem, és éppen egy megnyerhetetlen time management játékot játszom a családal. Pedig hat Checkpoint (két vendéges és négy mini) van tárban, csak a vágásra nagyon nehezen jut időm, szóval kis türelmet és megértést kérnék. Hogy érdemes…..
Igazából már a 3-4. adás környékén szerettünk volna kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, és olyan vendéget hívni a Checkpointba, akit nem ismerünk, de végül csak a hatodikra jött össze. Tihor Miklós lett a szerencsés, akivel nagyon jót beszélgettünk, és át is léptük…..
Régen volt műfajáttekintő adásunk, szóval most gondoltunk egyet, és beleástuk madunkat a számítógépes szerepjátékok történetébe (szigorúan csak a szóló CRPG-kbe, mert az MMO-knak majd külön adást szentelünk valamikor a nem túl távoli jövőben. (És igen, megint ritkulnak a posztok a blogban, nézzétek…..
IDDQD Checkpoint 2x09: FPS-sek 2016.05.09 22:36:09
Próbálom utolérni magam, de nem nagyon megy; megint késtem egy napot a múlt heti podcastadással, de a héten már tényleg visszatér a Checkpoint a rendes kerékvágásba. Ami azt jelenti, hogy hét végén is lesz egy adás, hiszen a most élesített az még a múlt heti. Reméljük, úgy gondoljátok majd, hogy…..
Remélhetőleg már sokan tudtok arról, hogy egy újabb Star Wars-os játék került be az Android vérkeringésébe: a Galaxy of Heroes. A játék egy körökre osztott stratégiai játékra hasonlít leginkább, de a mostanság micro-paymentre utazó upgrade-ek sem hiányozhatnak belőle. A cél, hogy shard-ok, azaz…..
Kis késéssel itt a múlt heti Checkpoint, részben azért késett, mert nagyon sok volt a nyersanyag - ez meg is látszik azon, hogy ilyen hosszú podcastadásunk még nem volt. És nem hangzik el benne szóvicc! Sőt, alig beszélünk benne, csak ülünk, és hallgatjuk vendégünket.....
Beteg voltam majdnem két hétig, ami a blogon is meglátszott (posztot írni se nagyon volt erőm a takonytól), illetve a legfrissebb podcastadásunkban elhangzó távoli köhögésekre is ez a magyarázat. De nem akartam elhalasztani a felvételt, már csak a téma miatt sem.....
Kampec 2016.02.29 18:17:56
@Bobby Newmark: nyilván egy földrajz atlasz segíthet, de ez bennem fel sem merült, mivel meg volt az eredeti térkép, amire mint egy kincsre vigyáztam, azért valszeg jobb szolgáltatot tett, mert a játék grafikájához volt igazítva :) amúgy lehettem vagy 10 éves szerintem
Kampec 2016.02.29 18:41:44
@Bobby Newmark: na azért megkerestem térképet is: www.nesworld.com/faqs/pir8smap.jpg pl. azért némileg játékspecifikusabb, mint egy mai állapotot ábrázoló földrajzatlasz (játékbeli városok elhelyezkedése)
Nagyon nem volt időm a blogra a héten, a heti podcastadás is nehezen vágódott meg, de azért még éppen időben. Új stúdióban tettünk próbát, kis türelmeteket kérjük ehhez - az látszik, hogy tök jó minőségű hangot lehet felvenni itt is, de a mikrofonokba egész más távolságból kell beszélni, és a…..
(Akkor is olvasd el, ha nem szoktad hallgatni a podcastet! Köszi!) Eltelt két hét, újabb Checkpoint Mini jön, és mint két hete írtuk, ezentúl próbálunk azoknak is a kedvére tenni, akiknek a podcast műfaja annyira nem fekszik. Vagyis minden Checkpoint Miniben megénekelt játékról lesz pár bekezdés…..
Nem túl szimpatikus, amikor az ember saját magát dicséri, de szerintem atomjó lett az idei első vendéges podcastadásunk. Persze ez nem nekünk köszönhető (Grath, ülj közelebb a mikrofonhoz!!!), hanem vendégünknek, Képes Gábornak, akinél többet kevesen tudnak a magyar informatika történetéről...
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Home…..
Tegnap éjfélig küldhettétek be mutánsvadászatos nyereményjátékunk megfejtését, most az eredményhirdetés jön. Én nehéznek gondoltam a rejtvényt, ehhez képest majdnem 200 helyes megfejtés jött, és ennek több mint a fele telitalálat. Leborulok előttetek. Lássuk a helyes…..
Megint november van, megint szülinapot ünnepel az IDDQD - hogy pontosan mikor, az a múlt ködébe vész, a lényeg, hogy valamikor most, frissítettem is a fejlécet szokás szerint. Ilyentájt szülinapi nyereményjátékokat szoktam csinálni, és mivel éppen ma jelent meg a Fallout 4,…..