Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sszever

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem én mondtam, Hayao Miyazaki száját hagyta el a különös gondolat. Hayao Miyazaki neve esetleg sokaknak nem ismerős, pedig ő készítette többek között a Spirited Away nevű remekművet (kedvencem), és még számos animációs filmet. És undorítónak tartja az iPadet.Azt állítja,…..
sszever 2010.07.13 18:28:51
Alant Zed epikus párbaja olvasható a debreceni közlekedési zéerté ellenőreivel, két fejezetben. Az első esete önmagában nem halálosan izgalmas, de abból a szempontból fontos, hogy innen indul az a csodálatos ív, aminek a csúcspontján elhangzik a nap mondata: "Az eset után…..
Appleblog Drága-e az új MacBook 2010.05.19 15:56:00
Tegnap jelent meg az új gép, és a kommentekben egyből felmerült, hogy nem éri meg az Apple legolcsóbb laptopja, túl drága, szar, szar, szar. Ezer dollárért sokkal jobban felszerelt gépeket lehet vásárolni, írták néhányan, a MacBook a frissítés ellenére is korszerűtlen és…..
sszever 2010.05.19 16:40:36
@Mitévő Légy: Acer - Asus jobbak?
Ne röhögtess! Nézz meg egy 2-3 éves Apple gépet és egy 2-3 éves Asus-t. Ja és azt is, hogy a 3 éves korukban mennyire lesznek képesek az új OS-t, Office-t támogatni. :) Persze ez nem HW kérdése, de az Acer, Asus, MSI és társai nem nem ugyan azt a kategóriát képviselik mint egy Lenovo, HP, Dell, Apple...
sszever 2010.05.19 16:44:05
@Mitévő Légy: Ez így nem igaz teljesen, de kétlem, hogy meg lehetne győzni téged az ellenkezőjéről.
Ültél Te már MacBook, Dell, Lenovo vagy egyéb brand gép előtt?
Szerinted miért is menne a brand márkáknak olyan jól, ha nem nyújtanának valamivel többe, mint a többi? Gondolkozz el, vagy próbáld ki mindegyik gépet 2-2 hétig, s megérted.
sszever 2010.05.19 21:08:58
@Mitévő Légy:
Hát nem tudom. Valamilyen szinten van benne igazság, de meg is válaszoltad a saját felvetésed. Azért nincsenek benne az összehasonlításban általad említett gépek, mert nem egy kategória, így nem is összehasonlíthatóak.
Az Opera Software is beszállt a ringbe, ahol Steve Jobs nyugodt szavakkal küldi el a Flash Playert a fenébe, miközben az Adobe leginkább a "baszd meg magad, Apple" üzenettel tudott érdemben visszavágni. Mondjuk ezt stílusosan tette.Phillip Grønvold, az Opera egyik elemzője…..
sszever 2010.05.07 13:02:40
@Nakhchivan: Persze, de ennek megvan az ára.
Rekordrészvétellel zajlott szombaton a Magyar Jégkorong Szövetség és a McDonald's Magyarország hagyományos közös évadzárója az Icecenterben. 16 város 25 egyesülete 32 szupermini- és 30 minicsapattal vett részt a fantasztikus rendezvényen. Hat pályán egyszerre küzdöttek a 8 és…..
Igaza van Andreának, a lapok eddig alig írtak azokról a tízezerekről, akik önhibájukon kívül éppen a vulkánkitörés után repültek volna. A törölt járatok miatt óriási a káosz, a Homár egy barátja a méregdrága Japánban rekedt, ahol egyes légitársaságok biztosítanak…..