Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dekadens

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg a Homár egy endékás gyárváros romjai között fetrengett hétvégén, a Megint Állunk Vazze blog szervezésében lecsapott a retekkommandó egy gyanútlan vonatra. A hatfős amatőr takarítócsapatnak 3 óra alatt sem sikerült teljesen visszaimádkoznia a vagonok eredeti…..
"Érthetetlen, hogy miért a sportoló, egészséges életmódot űző fiatalokat kell náci időket idézve zaklatni" - írja XY egy fogaskerekűn történt agresszívkalauzos atrocitásról. Hát drága XY, bár nagy vonalakban nyilván igaza van, azt azért megjegyeznénk, hogy a náci…..
Emlékeink szerint az Egri csillagok egyike volt azon kevés kötelező olvasmánynak, amit élvezet volt végigolvasni, ráadásul a könyvből készült film is teljesen nézhető darab kosztümöstül, karórástörököstül. Azt pedig nem is gondoltuk, hogy a sztorija mennyire flashjátékba…..
dekadens 2007.07.12 14:28:04
Kálmán László nyelvész belekavart a Fidesz népszavazási projektjébe azzal az egyszerű módszerrel, hogy ő is megfogalmazott három kérdést, és beadta őket az OVB-nek.Annak, aki tudni szeretné, ki az a Kálmán László, és hogy mi járhat a fejében, ajánlanék néhány olvasmányt.…..
Minthogy Olvasóink imádják az ötletes parkolási megoldásokat, Marci egy korábban nem dokumentált megoldást vázol a legminimálisabb kézügyességgel rendelkező barkácsorientált lakosoknak: Hogyan parkoljunk okosba a körúton?! Mielőtt szabálytalanul megállunk a gíroszos előtt,…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
w Roswell 60 2007.07.09 11:00:00
Tudom, hogy vannak, akiknek Gyurcsány páncélautójánál, illetve és ezzel szemben Orbán nyolc kocsijánál nincs ma fontosabb téma, viszont hálás vagyok, hogy nem tartozom közéjük. Így aztán szarhatok mindkettőre, és nem is alacsonyról: Hatvan éve történt a roswelli eset: valami…..
comment:com Alfa holdbázis-maraton 2007.07.06 17:30:00
A Filmmúzeum megint a teljesen elvetemült és őrült fanok kedvére tesz, de hát ezért szeretjük annyira. Alfa holdbázis-hétvége lesz ugyanis a csatornán, tehát mondanám, hogy vegyük fel a szkafandereket és kapcsoljuk be a biztonsági öveket, de inkább azt mondom, hogy készítsünk…..
dekadens 2007.07.06 17:53:06
1.
Hiába a hegyekben álló zseton meg a közös Unió, Metternich vére úgy látszik nem alvadt meg. Az OMV olajcég ugyanis az "Ausztria megint kicsit nagyobb lett" szlogennel tudatta az osztrák fogyasztókkal a multinacionális vállalat magyarországi térnyerését. Nekünk amúgy…..