Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joco1114

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kínai cuccokat akarunk rendelni, akkor sokaknak az AliExpress jut eszébe először. Az oldal az Alibaba Csoport tulajdonában van, ami a világ legnagyobb és legértékesebb kereskedője. Az oldal már Magyarországon is évek óta szárnyal, egyre több honfitársunkat éri el a kínai vásárlási láz. Azonban…..
Joco1114 2018.08.10 12:57:26
@Kiss Éva 123556789: 2011 óta 531 rendelésem volt az Alitól, nem tudom, hány százezres értékben. (egyszer jó lenne összeszámolni...) Eddig minden rendben volt, max. én néztem félre valamit. Volt olyan, hogy nem tudtak szállítani, jelezték, visszajeleztem, visszautalták. Egyszer lemaradt a csomagból egy füles (kb. $0.1 árú termék), azt is külön elküldték, ahogy jeleztem nekik - természetesen ingyen. Még sosem vesztettem miattuk pénzt, de több terméket kaptam ingyen, miután a határidő letelte után sem kaptam meg a terméket, visszautalták az árát, majd 1-2 hétre a termék is megérkezett. Ilyenkor szólok nekik a lelkiismeretem miatt, de sosem mondták, hogy küldjem vissza a terméket, legtöbben úgy reagálnak, hogy ez az ajándék, mert olyan sokat vártam.

Egy dolgot meg kell érteni, bár lassan ez is idejétmúlt vélemény: ezek kínai termékek! De bizony már itthon a boltokban is találkozom ugyanazokkal az árukkal, csak 4-5x-ös áron.

Szóval az Ali fogyasztóvédelme példaértékű, csak ajánlani tudom.
Naiv ügyfél táphibával küldte lengyel szervizbe Epson projektorát, amiben bónuszból a 100 ezer forintos izzót is kicserélték: 2.5 évvel ezelőtt vásároltam egy Epson EH-TW3600-as fullHD projektort. A piaci árhoz képest egészen olcsón sikerült beszereznem, picit aggódtam is, de…..
Aki még eddig nem fogta fel, hogy milyen szinten kúszott vissza a kriptoszocializmus azt most a Digi teszi helyre. Naiv ügyfél VÁRÓLISTÁRA KERÜLT, ha elég mobilsticket visszavisznek, néhány héten-hónapon belül már kaphat is belőle. Mondjuk csoda, hogy egyáltalán még van Digi. A…..
  Kevesebb mint 1 év alatt 50 bejegyzés! Hurrá! :) Ezalatt találtam sok hasznos és kevésbé hasznos cuccokat, telnek a fiókok és a kuka is... Lassan annyi cuccot áthozunk Kínából hogy megbillen a Föld bolygó. Szóval mindenki küldjön valamit Kínába és akkor nem kell…..
Egy ideje tervezgetik már a Jetson család rajzfilmsorozat mozis verzióját, ám egyelőre még hallhattunk túl sokat a projekt környékéről, csak annyit, hogy lesz, majd egyszer megvalósul. Denise Di Novi producert a comingsoon oldal faggatta a tervezet felől és ismét csak annyi derült,…..
Filmdroid Ki/mi a kedvenc robotod? 2011.07.04 23:00:00
Bizonyára van olyan ember, akinek Űrdongó a kedvenc robotja és talán olyan is akad, akinek otthona  szekrényén Optimus feszít. Rajtuk kívül azonban rengeteg robot, droid és hasonló szerkezet tette tiszteletét a vásznakon. Nektek ki (vagy inkább mi) volt a kedvencetek? Alább akad…..
Filmdroid Vandervoort a Tedben 2011.05.02 21:52:00
Laure Vandervoort, a Smallville Supergirl-je csatlakozott a Family Guy atyjának, Seth Macfarlane-nek a filmjéhez. A Ted főszereplője Mark Wahlberg lesz, rajtuk kívül még Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale és Patrick Warburton fog felbukkanni.A cím egy plüssmackóra utal, aki életre…..
Oceania fülbemászó dala. Dan fordítása.   Oceania - Cry Cry Cry / Sírsz, sírsz, sírsz Amikor még fiatal lány volt Együtt játszottunk A legjobb barátja voltam Elválaszthatatlanok voltunk Imádtunk biciklizni Bújócskázni Keresni egymást egész este Táncolni az utcán…..
Joco1114 2010.10.15 11:19:29