Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janot

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kóczián Péter A közös zakó 2010.04.17 17:30:58
 A Jobbik kapcsán a megértés a fontos és nem az elhatárolódás. Mindenki jobban tenné, ha komolyan elolvasná a Jobbik programját, s elgondolkodna azon, mitől olyan népszerűek. Vitathatatlan, hogy cigányellenes és rendpárti, a demokratikus rendet bizonyos elemeiben – főleg…..
janot 2010.04.18 22:01:08
@antal.daniel: Azért ez nem ilyen egyszerü, nem hiszem azt hogy a lecsuszott emberek szavaztak a jobbikra, sok fiatal, jóérzésü fiatal,a jövőben bizni hinniakaró ember szavazott rájuk, aki, fideszesek, kisgazdák, voltak.A fidesz gyüjtőpárt, és ezért nem hiszem, hogy az elvárásoknak meg tud majd felelni.
Szomorú,amenyi igaztalan mocskot zudítottak a jobbikra, én magam szimpatizánsként rájuk szavaztam, és csak megerősített döntésemben hogy mindenképpen és primitiv alürökkel akarták mocskolni Mert program máshol nem volt, csak ohalyok, és gratulálok Kóczián Úrnak a cikkéhez, az Echó tv-ben sokszor néztem szerettem a müsorait. A jobbi elnöke Vona Gábor azt mondta nem érdekli hányadik a sorban, a szekér menjen, és lám lám, a fidesz már a jobbikprogramját csemegézi, hát ezért van szükség a jobbikra, a Nemzetnek szolgálatra van szüksége, és nem törvényen kivüli poolitikusokra, Kontroll mindenkinek kell, Orbán Viktornak is, nem is tudja mit vett a nyakába e sok szavazattal.A jobbik és szavazóik nem fasiszták kikérjük magunknak,