Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vero13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FairyFeller kommentje:Egy újabb eset, amikor egy település nem tudja elképzelni, hogy a rendőrség megfelelően azonosította az elkövetőt."A kislányok hosszú szőke hajára emlékszik a legtöbb helyi abból a négyfős családból, akiket hétfőn találtak holtan tényői…..
Kedves FairyFeller!Hát igen... agyalhatunk mi itt arról, hogy hirtelen jött egy elmezavar és... De azért vannak apró, részinformációk, és azok az egészbe vagy nem illeszthetők bele, vagy kikezdik vagy megkérdőjelezik... De nem illik erről beszélni, nem illik okoskodni, és én nem is…..
vero13 2010.04.24 05:21:38
Kedves György!

Megnéztem a linket,amelyet itt találtam,K. V.-ról.Megrendülök és összeszorul a szívem a képek láttán,annyira helyesek voltak:)
Egyszerűen nem hagy nyugodni ez az eset!
Találtam egy oldalt,ahol érdekes,igen elgondolkodtató hozzászólásokat lehet olvasni:
www.euroweb.hu
Itt találtam olyan linket,ahol SZ. K. tájfotóit lehet látni,szépek,érdekesek:)
V. ismerősei között (feltehetően rokon)is vannak a profil képek között képek,fotók...:)

Egy hozzászóló (ezen a bizonyos oldalon) leginkább a tragédia lehetséges vallási,politikai oldalát próbálja körüljárni,természetesen ezek csak találgatások,de akit érdekl ez a téma mélyebben,olvassa el!Párhuzamot von például a Körmendi gyilkossággal, megdöbbentő!!!
Valamint a vallási időszakról...
Mint korábban is írtam, sokat olvastam a tragédia körülményeiről, nos rengeteg az össze-vissza információ,miszerint

1. hol az apa,hol az anya testvére lakik a telek végén álló másik házban.Az sem egyértelmű,ki ment oda.Az aki a szomszédos rokon,vagy egy másik aki nem ott él?Merthogy egész nap telefonon keresték őket:)

2. Miért nem mutatták be a lakásban "tartott" baltákat? Mert én bizony egyetlen oldalon sem láttam,ahogy más is írta már.Mennyivel megrendítőbb és iszonyatosabb a látványa mint bemutatott véres fűrésznek és késnek?
Egyáltalán ott maradtak ezek az eszközök ha idegenek mészárolták le így a családot?Vagy nem is használtak ilyet?

3.vajon az apa még arra is gondolt hirtelen "elborult" elméjével, hogy kivégzett hozzátartozói vérét szanaszét kenje?HA erre gondolok,csakis rituális dologra tudok következeteni,bárki tette is.
Ehhez még annyi, hogy az eszközöket is magával vitte a garázsba miután elvégezte "dolgát"és jött a fűrész...?

4.Ezt is a fentiekben említett oldalon olvastam,vajon miért hallgatnak a női áldozatokról?Csak SZ.K. kivéreztetéséről írnak,pedig a Körmendi gyilkosság is hasonló vallási időszakra esett,szintén ártatalan, szép és okos szőke kislánnyal történt,hitanra járatták,stb...

5.Még valami.A kocsiban lefotózott, a család egyik autójának hátsó ülésén otthagyott "Jézussal találkozunk" rajz is véletlen egybeesés lehet...?

Kedves György és blogolók,várom hozzászólásaikat.
Felháborító, hogy sehol semmi értelmes magyarázat azoktól,akik erre hivatottak és akik "hivatalosak" lennének ezen ügyben...de itt mi csak egy kis senkik,porszemek vagyunk ebben a félelmetes nem is tudom sötét hatalmakkal szemben.....
Kimondom ezt a két nevet, és érzem, hoigy angyal száll át a lelkemen.Ajna és Blanka! - én azt gondolom, hogy talán Virág volt, aki ezt a két nevet kitalálta két kislányuknak.De talán a férje is gondolkodott azon, hogy mi legyen a neve születendő gyermeküknek.Láthatóan különös…..
vero13 2010.04.18 20:04:02
Kedves György!

Ma találtam rá blogjára,regisztráltam,hisz végre találok itt olyan mély érzésű, intelligens embereket,akiket komolyan foglalkoztat,az a sok igazságtalanság, kegyetlen hazugságok,amelyekkel nap mint nap találkozunk.
A tényői tragédia óta megváltozott az életem.Rengeteget gondolkodok,olvasok,keresek a neten, mi történt, mi lehet az igazság.
A mai napig borzasztóan megvisel,fáj ami történt.Nekem egy 8 éves kisfiam van, amikor erre a szörnyűségre gondolok,még jobban félek!
Rettegéssel tölt el,hogy mindent meg lehet csinálni ebben az országban. Magam körül (ha ezt a témát és gondolataimat megosztanám) eddig mindenki elcsodálkozott ha azt meséltem,nehezen hiszem el,hogy az apa volt.Mintha mindenki aludna, nem érti,érzi e "TÖRTÉNET" valódi súlyát!!!Ennyi egy család? Akár akkor is ha családon belüli erőszak? Vajon ezután érdekel egy hatóságot is, ha valaki időben jelez,mert valami nem stimmel egy családban???????!!!!
PERSZE HOGY NEM!!!Sajnos személyes tapasztalat, félek.Ki, hogyan véd meg minket ebben sz országban? Hol az igazság? Miért nem törődnek a bajban lévőkkel??Miért nem tisztelik az embert ebben az országban annyira, hogy ne hazudjanak ilyen aljas módon?

Szomorú vagyok, sírnom kell és nincs nap,hogy ez a család az anyával és tündérkéivel ne jusson eszembe!!
Mit érezhetett ha pár pillanati is,de tudatosult benne, hogy mi van a gyermekeivel?

Mondja, van remény arra, hogy kiderüljön az igazság?