Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabojsza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
àlabeck Megérkezett 2008. 2008.01.02 15:03:00
Kívánok sok örömet és minden jót erre, és a majd utána következő évekre is. És persze kívánok még jó ételeket és jó főzést annak, aki azt szereti, és jó étvágyat és egészséget mindenkinek a jó ételekhez. Ez a fotó nem az én művem, hanem az unokatestvéremé, és…..
Nem elég ez az állandó izgalom, amit ráadásul a kedves blogcimbik izgulnak-vínak helyettem, mert én bedobtam a (törölköz), ill. a kopjámat, mert nem bírom ezt a rém meleget, meg a sok harcot-kardolást, még itthon is csak a stressz van. Nem elég, hogy jó két hét múlva megint egy…..
Mixed pickles Megvan a tuti 2007.07.09 10:35:00
Múltkori kávéházas sütis kalandunk után csak nem tudtam kiverni a fejemből a jóféle pitéket, készült is pár prototípus, baj sem volt velük, de valami mást kerestem. Olyat, ami nekem az igazi pitetésztát jelenti, omlós, könnyű, de azért ropogós is, az íze is jó, nem nagyon…..
lorien Csirkepörkölt 2007.07.11 11:11:00
Ez az igazán nagy klasszikus most először készült a konyhámban. Nem mintha nem szeretném, sőt éppen ellenkezőleg. Azonban a pörkölt-jellegű ételek esetében kell a lehető legkörültekintőbben eljárni az alapanyagok megválasztásánál, hiszen itt kevésbé fűszerezünk,…..
Nem véletlen a cím, hiszen amint alaposabban átgondoltam a hozzávalókat és az elkészítés módját, ez a francia édesség mindenképpen a mi tejes piténkkel mutat igen erős rokonságot, még ha fel is fedezhetők különbségek. Pár receptet végigolva arra a következtetésre jutottam,…..
gabojsza 2007.07.11 21:55:28
Előre leszögezem, hogy minden felelősséget Cserkére kell hárítanom csigaügyben, több okból kifolyólag is :)! Leginkább persze a sonkás sajtos rózsatortája merítette ki az izgatás minősített bűntettét, amióta posztolta, nem hagyta a lelkem nyugodni, míg végül pénteken…..