Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vanillaprincess

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában többször futottam bele olyan posztokba vagy élő beszélgetésekbe, ahol a közös feszültséglevezetés az éppen aktuális politikusfeleségek, modellek, üzletasszonyok, valóságshow sztárok személyisége körül történt...
Vanillaprincess 2018.09.06 15:58:52
@Klesk: Szerintem már akkor se áll az, ha ceruzához kötözi, de amúgy igazad van, inkább s**rt lapátolnék tizenkét órában heti hét napon, minthogy a petyhüdt gilisztát tutujgassam és úgy tegyek, mint aki örül neki.
Új magyar rém fenyegeti az éjszaka hevében megfáradt, és pihenésre vágyó embereket. Ennek hatására Levi barátommal összeszedtük a legtöbb vélt, vagy valós hazai legendát, és megpróbáltuk kitalálni, hogy mi a szuper képességük, vagy éppen mivel riogatják a népet. Nem kell nekünk Jeti, meg Loch Ness-i…..
Vanillaprincess 2018.09.01 21:01:12
Egészen borzalmas videók láttak napvilágot arról, milyen beavatási szertartásokon kell egyes ausztrál egyetemeken átesniük a gólyáknak...
Vanillaprincess 2018.02.28 09:05:33
@ricsx: Nem mindig van. Az én 150 centis 46 kilós valóm például nem tudna ellenállni. Bárki zsebre rak, fél kézzel, és visz. Max visíthatok közben, ahogy csak a torkomon kifér. Én ezért inkább albérletben laktam az egyetem alatt és nem mentem semmiféle gólyás "buli"-ra (persze, ez is egy választás), de aki nem engedheti meg magának, hogy albérletbe költözzön, annak megvan az esélye arra, hogy gólyaavatáskor rárúgják az ajtót és vigyék.
Vanillaprincess 2018.02.28 09:45:54
@ricsx: Én ezt egy kicsit másképpen látom. Előfordulhat, hogy nem tudunk mi előbb támadni. Például az ágyból rángatják ki a gólyát hajnalban; az én egyetemem egyik koleszában volt olyan szoba, melynek ajtaját nem lehetett zárni... bár gyanítom, több ilyen szoba is volt. Ilyen esetben csak a védekezés marad. Abban természetesen igazad van, hogy mindent meg kell tenni, még ha meddő is a dolog, és nem hagyni, hogy rákényszerítsenek olyan dolgokra, amiket nem akarunk megtenni.
Bármennyire is divat valami a nők terén, az korántsem biztos, hogy az elnyeri a férfiak tetszését is. Sokszor képtelenek megjegyzés nélkül hagyni, ha meglátják rajtunk a bizonyos darabot. Ilyenkor kisebb harcok alakulhatnak, de végig rajtunk áll, kitartunk-e mellette. Sokan azt állítják, a…..
Vanillaprincess 2017.07.22 10:19:19
@Dzsontra Volta: KÖSZÖNÖM! Végre találtam valakit aki egyetért velem. 26 nyomorúságos éve próbálják rámerőszakolni azt a k..va nylonharisnyát meg titokzoknit. Inkább nem veszek fel olyan cuccot, amihez _kéne_. Már a látványa is undorító, hát még a tapintása. Nem értem, hogy nem tudták időben agyonverni azt, aki kitalálta.