Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsi86

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi MaszturbáláSokk Oltári nők 2010.04.24 03:00:00
Nagyanyáink húsz évesek sem voltak, és oltár elé vezették őket. Mi pedig... TAPASZTALAT NÉLKÜL Egyik barátnőm szerint túl korán férjhez mentem. Azzal indokolta, hogy huzamosabb ideig nem is éltünk együtt, lehet ki sem ismertem eléggé a páromat ahhoz, hogy hozzá…..
Ancsi86 2010.04.24 13:36:10
@moszkvics: Szerintem az elkurvulás nincs életkorhoz kötve; ismerek olyat is, aki 15 évesen már elkurvul és 20 éves korára kiég, és nem kívánja, viszont olyat is ismerek, aki 25 évesen kezdte el a nemi életét, és 30 után jött rá, hogy ki akarja élni magát, azaz, hogy kurvulni akar! Szóval ez abszolút nincs korhoz kötve, légyszíves ne általánosíts! Megjegyezném, hogy vannak olyanok is, akik egész életükben nem kívánják a kurvulást, és nem is teszik, pl. a mi családunkban ez nem szokás, éppen ezért én sem kívánom, pedig 24 éves vagyok, és nem is fogom kívánni, mert nem sok értelmét látom, aki kívánja, azt úgy hívom, hogy eltévelyedés...!
Ancsi86 2010.04.24 21:09:25
@úriparaszt: Ő hűséges típus, meg előttem kiélte magát rendesen, sok buli + miegymás, én már csak tudom, mivel én párom! ;-)

@moszkvics: Nem bántó amit írtál, persze, mindenkinek van egy "Érdekes" korszaka, de az nem minden esetben kurvulás...!

@Hirmondo Helen: Jó lenne! ha így lenne egyértelműen igent mondanék a házasságra, de így, hogy az 5 és fél évünk alatt nem igen esett úgy komolyabban szó az esküvőről, így amellett vagyok, hogy nem kell ahhoz papír, hogy közelebb érezzük egymást magunkhoz. Nekünk így is jó most. Te talán párod zoknijában találtad meg a jegygyűrűtöket? Légyszi, írd le hogyan történt meg, hogy kérte meg a kezedet párod! Szeretek ilyen romantikus történeteket olvasni! Vagy talán már írtál erről bejegyzést ide? Ha igen, akkor leírod a linket hol találom? Köszi! Ha nem, akkor akár egy cikket is írhatsz róla ide, szívesen olvasnám, meg szerintem másoknak is tetszene! ;)
Ancsi86 2010.04.25 01:08:17
@Hirmondo Helen: Köszi! Már írtam is hozzá! Csak azt nem értem, hogy oda miért nem írtak mások, de majd hátha eztán fognak érkezni oda is kommentek! ;-)

@úriparaszt: Azt Ő tudja, hogy ellapátolta-e, vagy az óceánban úszik, de szerintem semmi értelme a múltat bolygatni ilyen szempontból sem, szóval egy köztes megoldás jó erre, és szerintem ezzel Ő is így van! :)
Napi MaszturbáláSokk Csaj ABC 1. 2010.04.17 03:00:00
Amazon: Lába között ostor csattan. Acélbetétes melltartója töltényhüvelyekkel kapcsolódik össze. Pasi kicsit félrenéz, nyelvével nyakon csapja. Út szélén kereket cserél, ha férfi segíteni próbál neki, kettőt belé rúg. Ne engedd előre az ajtóban, mert azt hiszi,…..
Ancsi86 2010.04.18 22:25:19
@Hirmondo Helen: Hello! Igen, bejutottam! Ja, kérek, és banánt! Hihi! :D