Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vertigo52

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindenki elegáns aki jól öltözött. Jól öltözött az, aki helyes méretű jól szabott és jól összeállított ruházatot visel. Elegáns pedig az, aki ezen felül az öltözködésével a saját egyéniségét is megmutatja. Az elegancia egy olyan attitűd amit szinte lehetetlen…..
              Vasárnap végre kisütött a nap és kicsit elmentünk itthonról sétálgatni, ebédelni, kiülni egy kávéra valahová. Remekül sikerült a napunk, igazi vasárnapi dumcsizós, lazulós program lett…..
Jean Jacques Picart francia divat és marketing guru szerint igen kegyetlen sorscsapás, ami a Lacroix divatházzal történt.…..
Vertigo52 2010.04.18 23:14:03
@dressy working woman: bocsánatodat kérem...nem sértésnek szántam, de szerintem éppen ez a mai kor üzenete...tök mindegy, mit - mivel...sőt, bátorság... az a világ elmúlt, vagy nem most van, ahol gondosan ügyelni kell, hogy milyen mintához, milyen mintát, milyen színhez milyen színt...stb. Nem véletlen, hogy a zenében és az alkalmazott művészetekben is a diszharmónia váltotta fel a harmóniát...feltaláltak, kitaláltak, felhasználtak mindent ami a harmónia világát jelenti, kellett valami uj, valami forradalmi...ez lett a diszharmónia művészete...a csipke a zebrával, a kék a zölddel!!!!! 20 évvel ezelőtt ez a színkombináció maga volt a szörnyek-szörnye...a színek és formák keveredése hozza ki legjobban a lényeget. Igy szinte minden darab él és valószínű ez ma, sok divatdiktátor célja... A 22 éves lányom térdig coco chanel, majd párducmintás gumicsizma...hát, ez a mai világ, és ez igy van jól. Ezért kár, hogy az ilyen tervezők, mint Lacroix nem élnek meg...illetve megélnek, mert ez látjuk a fiatalokon, mint alkalmazott művészetet, a szó legszorosabb értelmében