Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n.dani (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
n.dani (törölt) 2012.07.31 19:48:06
@Anchan86: Úgy, ahogy írod. Mindenki a saját tempójában, DE CSINÁLJA! Alapvetően azokkal a friss "szülőkkel" van gond akik az évek múlásával is basznak az egészre.
A tágabb ismerősi-körömben van pl. egy anyuka aki a szülés előtt egy tip-top nő volt, miután megszülettek az ikrei 1-1,5 év után - mikor összefutottunk- kb. 2 percig bámultam, mire megismertem, hogy kicsoda...(nem, nem voltam bebaszva, se semmilyen szer hatása alatt...)

Ja, és akkor még szó sem esett arról, hogy egy cseperedő babára,gyerekre milyen érzelmi,lelki hatással van egy mindenbe beleszaró, kiábrándult, frusztrált, fásult anyuka, "szülő"...
A nyolcvanas évek italoektsön filmjeinek felejthetetlen sztárja, aki egyszerre tud barbár és vietnámi veterán lenni. Ja és megvolt neki Bo Derek. Mai sztárunk az amerikai foci tehetség és borosta báró Miles O’Keefe. Tennesse szülöttje és 1954-es évjáratú, szerencséje volt:…..