Regisztráció Blogot indítok
Adatok
görijeim

22 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KREATIV Foltika :( 2009.04.03 08:53:00
Sajnos Foltoskánk nincs jó bőrben. Addig vártam hogy megszülessenek a babacicák míg gyanús lett hogy a szokásos 2 hónap helyett már 2 héttel "túlléptük" az időt. Csak nem akart Foltika bújóhelyet keresni és megszülni. Igy hát elvittem az állatorvoshoz - mint felelős…..
görijeim 2011.01.12 13:59:16
Már nincs semmi bajom :-)Igazából nem volt nagy bajom, kicsit bibis lett a lábam, amikor egy rosszul bemért ugrásnál leestem az emeletről :-(Legalább anya most többet foglalkozik velünk, és nem kell ketrecrázással töltenünk az időt. Egyébként nem is hallják anyuék,…..
Szerencsére Anyáék is megnyugodhatnak, nincs semmi bajom. Csak bibis lett a lábam, amikor leestem a ketrec emeletéről. Nem sírtam, hisz nagy lány vagyok :-)Kaptam egy szurit, Anya szerint ettől majd nem fáj, hát igaza lett...repülőőőőőők :-DÚjra tudok önfeledten ugrálni meg…..
Nagyon félek, ma kell menni Anyáékkal a dokibácsihoz. Egy új helyre megyünk, még nem voltam itt, ezért is izgulok. Bár a dokibácsi már Anyáék egy cicáját is kezelte, és nagyon kedves és rendes doki, biztos engem is meg tud majd gyógyítani...Apa fog bevinni anyához este, és…..
Tegnap furán éreztem magam. Kicsit remegett a lábam, és nem tudtam sokáig kapaszkodni...nem tudom, mi bajom lehet, Anya sem érti...Pedig nagyon egészséges vagyok ám, Starskyval együtt. Tavaly csúnya volt a farkunk télen, de idén a sok vitamintól gyönyörűek. Szép és dús :-)És…..
Előre is bocsi mindenkitől, hogy már jó régen nem írtam, de nem igazán vetődtem erre az oldalra :-)Görikéim, Ziza és Starsky karácsonyra megkapták álmaik kéglijét, egy Ferplast Tower ketrecet, amibe még én is beleférek, akkora :-DNagyon imádják, ugrabugrálnak benne, állandóan…..
Október 14-én, 9-19-ig tartott Törökbálinton a görifesztivál.10-kor indult meg a szépségverseny, amire az én kis Starskykámat is beneveztük, hisz olyan kis szép görcs, lehet belőle valami :-)Zizzancsot is elvittük, ő addig ügyességi versenyeken vett részt.Először tojás-evő…..
Vadászgörények Szerencsés Zizi 2007.08.26 11:48:00
Augusztus 25.Végre sikerült egy olyan időpontot megbeszélnünk, ami mindenkinek megfelel, hogy le tudjunk utazni Zizáért Miskolcra.Természetesen, mivel nem jártunk még kocsival Miskolcon, szépen el is tévedtünk, és kocsikáztunk egyet a városban, megnéztük a külvárost is :-PNa de…..
 Ma délután arra léptem be a konyhába, hogy egy barnás-szürke egérke fut át a konyhapulton, mi tagadás, nem örültem neki :-/Starskyt kiengedtem, elég sokáig kergette az egeret, de nem tudta elkapni, mert mindig bebújt egy kis helyiségbe, ahova a görim nem fért be.Akkor…..
2007. július 17. Starskyt nagy sokára el tudtunk vinni dokihoz, ivartalanításra.Újpestre mentünk Horváthékhoz, aki ismer, tudja kiről beszélek, nagyon jó dokik, és foglalkoznak kifejezetten görikkel is.Délelőtt fél 11-re lettünk előjegyezve, és már 2 órával előtte elindultunk,…..
Mentett görik Fejlemények 2007.07.16 14:40:00
Kicsit elhanyagoltam az írást mostanában. Teperrel semmi érdekes, izgalmas új dolog nem történik… Eszik, iszik, alszik. Sajnos a csavarok kiszedéséig nem is lesz más a programja. Néha már rettenetesen sajnálom, hisz annyira jönne játszani, barátkozni, de nem lehet……..
Mentett görik Teper lábadozása 2007.07.07 14:08:00
Teper az elmúlt két napot végig az álom, és ébrenlét határán töltötte. Így  nem mozog annyit a lába, az biztos. 2-3 óránként etetem, mert bódult és nehezebben mozog a nyelve ráadásul a nyelési reflexei sem az igaziak. Ezért inkább sokszor kap kicsit, nehogy baj legyen. A…..
Véleményem szerint, az esetek többségében a szimpla testedzés is elegendő lehet a fogyáshoz (persze az mindig nehezebb, mint a csodapirulákat beszedni, vagy a méregtelenítő teákat inni). David Smith a bizonyíték erre. 2003-ban még 286 kg-ot nyomott, ma már csak 100 kg-ot.…..
Egy véletlen folytán kiderült, hogy mégis örökbefogadható az a kicsi lány, akit már egy ideje kinéztem magamnak és persze Starskynak :-)Neve: ZIZIKE Ez a tüneményes "pici" lány mentett göri és Miskolcon található. Nagyon kis édes pofija van.Ha minden igaz, akkor a…..
Ma kimentünk Starskyval és Apával a Hajógyári szigetre, a T-Com gyerekszigetre.Nagy rendezvény volt, és csak nagy keresés árán találtunk rá az mvk-s sátorra. Jól el dugták, az egyszer tuti.Sajnos nem sok göris volt kint, de Starsky azért megszaglászhatott párat :-)Ott volt…..
Azóta sincs semmi hír Hutchiról.Starskyt nagyon megviselte a testvére elvesztése, nagyon bújos görifiú lett belőle, ölgöri, aki igényli, hogy simogassák, szeretgessék, és mindig vele foglalkozzanak. Nagyon ragaszkodó lett, és már játsziból sem harapdál. Ez a dolog a…..
Megtörtént, amire soha nem vágytam...Ismételt szökés.Az anyósom éppen itthon volt egy hetet, amikor esős idő volt, igy görik bent voltak a ketreccel. Már nem esett, és anyósom kérte Petit, hogy vigye ki az állatkákat, mert büdik és neki ez nem tetszik. Egy kicsit veszekedtek,…..
Végül mégis a párom szüleinek lakásába költöztünk. Szülei jelenleg Dániában élnek, és ritkán vannak itthon. A görik meg kiköltöztek a sufninak nevezett létesítménybe. Többször voltak kint a kertben a bejáratnál, és amikor esett, akkor bent voltak ketrecestül.Úgy…..
A görik nagyon jól birják a költözést. Fel sem tűnt nekik semmi.Jelenleg külön ketrecben vannak, mert egymást harapdálják, ugyanis ivarérettek, és párosodni akarnak, és nálunk ilyenkor az a társ, aki mellette van, mindegy milyen nemü a másik göri.Szóval külön vannak, és…..
Január elején még volt 2 tengerimalac lánykám, akikkel ismerkedtek a görik, de csak ketrecen keresztül.Imádtam őket, nyugodjék békében Töltike (Foltoska) és Wanda-baba.A történet a következő: elutaztam, és öcsémékre bíztam az állatokat. Bár ne tettem volna...A…..
Egy ideig kint kellett lakniuk a kertben, mert visszaköltözve a szüleim nem akarták, hogy bent legyenek. Anyám elutazott, igy bevihettem őket magamhoz. Varrtam nekik egy nagy és meleg iglut, fekete-fehér kockás anyagból és vastag szivacsból. Másfél hónapig voltam itthon, és a görik…..
Vadászgörények Szökés... 2006.09.01 03:15:00
Már elég nagyon voltak ahhoz, hogy kilássanak a szekrényből. Ezért ki kellett találnom valamit, amivel le lehet fedni.El is mentem otthonról, otthagyva őket, hagy rosszalkodjanak, amikor is hazaérve nem voltak a szekrényben. Megszöktek. Hutchit a fürdőben találtam meg, éppen a…..
Vadászgörények Oltások 2006.08.02 03:41:00
Lassan itt volt az ideje az OLTÁSnak. Meg is kapták az első komlett oltásukat, amiből még vár rájuk egy, majd a veszettség ellen is kapnak egyet.Nem igazán tetszett nekik, hogy megszúrják őket. Kifejezetten ordítottak, és látszott rajtuk, hogy mindjárt elsirják magukat. De muszáj…..
Vadászgörények Nevelés... 2006.07.30 03:10:00
Természetesen kaptak egy hatalmas szekrényrészt, amiben lakhattak. Ez elég nagynak bizonyult, mert olyan kis törpöknek látszottak benne, hogy alig lehetett megtalálni őket a szatyrok között :-DNem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz görényt nevelni, olyan, mint egy nagyon rossz…..
Vadászgörények Ismerkedés 2006.07.30 02:58:00
Az első pár napban rá kellett jönnöm, hogy semmi felszerelésem nincs a görikhez, még csak egy ketrec sem állt rendelkezésemre. Néhány napig igy dobozban kellett tölteniük az életüket, sajnáltam is őket. Annyira haraptak, hogy megfogni csak kesztyűben mertem őket az első héten.…..