Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rancor91

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráérő fiatalok a Facebookon kitalálták, hogy számháborút rendeznek a Tesco-ban. A Bombagyár Bombahír, élén tomcat-tel, elment tudósítani az eseményről. Nézzük a videójukat:   Nos. Most mit lehet mondani? Szánalmas. Ráérő tizenkét-tizenhárom éves gyerekek…..
rancor91 2010.04.18 12:36:30
Kedves blog olvasók!
Én egy 19 éves srác vagyok, tanulok még, semmi tapasztalom biztonsági őr szakmában, de dolgoztam már hotelben, ahol van egy bizonyos hierarchia. Ha te ott egy beosztott vagy, aki szolgálatot lát el, nem hibázhatsz. Azt kell tenned, amit a főnökeid mondanak. A főnökről meg azt kell tudni, hogy egy külön állatfaj, aki ül a maga kis birodalma csúcsán, és az ő döntéseitől függ minden. Ennyit a főnök-beosztott viszonyról.

A tescoban dolgozik X biztonsági őr és két darab csávó, aki a kamerarendszer monitorai előtt ülnek. Feladatuk a megfigyelés. Hogyha egy áruházba beront 500 ember számháborúzni, akkor a biztonságiak, vagy a biztonságiak főnökei ezt hatalmas rizikónak gondolhatják. Jogosan. Bárki csak 10 métert elfut valaki elől, nekimegy egy polcnak, ami esetleg leborul, rajta sokszázezres értékekkel (pl: italos polc), vagy felborít egy vásárlót, aki sérülést szenved, stbstb.
Második legfontosabb: lopásveszély. 500 embert kell kamerákkal figyelni, plusz a biztonságiaknak. Ezt a felfordulást kihasználva bárki a számháborúzók közül, vagy a hétköznapi vásárlók közül lebukásveszély nélkül eltulajdoníthat bármit. Vagy gondolhatja azt a főnök, hogy na ezek azért jöttek, h káoszt csináljanak és a felfordulásban lenyúljanak ezt-azt. Mi lesz az első intézkedése a "főnöknek"? Vörös fejjel elüvölti magát, h basszátok ki a kis köcsögöket. Egy jófej biztonsági megkér, h menjetek ki. Egy biztonsági, aki meg akart felelni a főnökének, a munkakörének, a feladatának, az megfog és kirángat. Egy faszfej biztonsági gumibottal ver ki az épületből. Ilyen nem történt. Tehát ne sírjatok.
Harmadik meg, azt ne mondjátok sehol hogy egy számháború sétálva számmal a fejünkön vásárolgatás. Ha megjelenik szembe valaki, aki le akar olvasni, akkor reflexből hirtelen elfordulsz, elfutsz, stb. Másik meg, ha meglátsz valakit 20 méterre, akkor elkezded leolvasni. Kiabálni fogsz, mert különben nem hallja a zenétől, az alapzajtól, stb. Ezzel másokat zavarsz. Mellesleg ha 500 ember kiabálja egyszerre, h kétezernégyszázharminckettő, akkor a tescoban a saját gondolatodat nem fogod hallani, akkora csatazaj lesz.
Negyedik meg egy áruház arra van, h vásároljanak benne. Cél, hogy minél többet. Ha megjelentek 500an, akkor a vásárlók lehet elindulnak kifele, h hú bazmeg, ezt a káoszt, menjünk haza. Bevételkiesés. Nagy bevételkiesés. Amit ti nem fogtok pótolni, mert úgysem azért mentek, hogy vegyetek valamit. Ötödik: Ha nem azért mentek egy áruházba, hogy vegyetek bármit vagy nézelődjetek, akkor kibaszottul semmi keresnivalótok nincs ott.