Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BuckHoward

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mi a napi 40-100 MB adatroaminggal nyomorgunk, a britek végtelen megabájtokat eregethetnek feltöltőkártyával is: Csak olvasom a magyar szolgáltatók által kitalált átveréseket akciókat és nagyon jókat mosolygok rajtuk. Igazából egy ideje érlelődik bennem a gondolat,…..
A Határátkelő történetének egyik meghatározó pontja az „ott sincs kolbászból a kerítés" kifejezés és az az ellen viselt (kommentelői) harc. Állandó (Prémium...) kommentelőnk, diggerdriver (blogját szívesen ajánlom figyelmetekbe) szerint viszont Londonban igenis abból van –…..
Bebaszva érkezett két óra csúszással, közben kitúrta az ebédet is a fogai közül, nagy élet van há' mé', nem? És most merüljünk el együtt Zámbó Krisztián agyának sekély mocsarában, ommmmmmm. Pacsi Ferinek! innen jött ..
BuckHoward 2013.05.29 02:14:35
Elég sok posztban megjelent már az, hogy sokan csalódtak a honfitársaikban külföldön, de konkrét történet viszonylag kevés érkezett. Ezért éreztem érdekesnek megosztani Zoltán Facebookon érkezett írását, akinek egy olyan honfitárssal gyűlt meg a baja, akinek ráadásul ő…..
Muhammad Alival lehet egy lapon említeni Papp Lászlót, aki közép-, majd nagyváltósúlyban bokszolt. Három olimpiai bajnoki címet nyert, majd profi karrierbe kezdett, ahol nem lett világbajnok. Nem ő tehetett róla. A Görbe becenévre hallgató Papp László hegedülni kezdett, amiben…..
BuckHoward 2013.03.25 10:39:50
@Egyallampolgar: egyetertek
DopeManTV Emigráns vallomás 2013.03.02 13:58:45
 Sokszor fölmerül bennem a kérdés, hogyan várhatnánk együttérzést a politikusoktól, mikor Mátyás király óta DopeMan az első államfő (még ha alternatív is), aki a nép között járva tudakozódik az emberek gondjai felől. A londoni klipforgatásunk alkalmával is…..
Aki valamelyik korábbi posztnál a konkrétumokat hiányolta, az ma megkapja, bár János londoni írása (igen, megint London, de hát már elég régen volt...) jóval több ennél. Hossza miatt kétfelé szerkesztettem, az első részben arról lesz szó, miért jött el otthonról és megnézzük, mi mennyi Londonban...
BuckHoward 2013.02.12 11:38:47
@go diamond: egyetértünk, sőt továbbmegyek ; nem tudom megérteni ha valaki valamilyen szintű nyelvtudás nélkül vág neki a külföldi munkának, es utána fel van háborodva ha nem jönnek össze a dolgai. Nyelvet tanulni lehet, es kell- mondom ezt minden demagógia nélkül- pláne akkor amikor kis hazánkban valami okból kifolyólag alapból nem vagyunk ösztönözve az idegen nyelv feldolgozására - lásd szinkronizalas stb.
A legremesebb az, hogy "tourist info" címszóval jartamban-keltemben talalkozok Budapesten olyan szinten hibás angol kommunikációval, hogy az nekem kellemetlen. Es nem kiskocsmak backdoor fecnijeirol van szó, hanem pl BKV es társai.
BuckHoward 2013.02.12 12:59:50
@hagyma: lol ;)))
A PRO4 ma este indítja útjára első pucér időjósos műsorát, amit ugye akár hiánypótlónak is tekinthetünk a Németh Lajosok és dekoltázzsal riogató, de vetkőzni nem hajlandó Gaál Noémik országában. A műsor maga egyszerűbb, mint egy építőkocka: bögyös csajok vetkőznek le…..
BuckHoward 2012.12.31 11:33:18
Subba Eközben Oxfordban 2012.11.15 16:55:44
Itt ..
BuckHoward 2012.11.15 18:22:30
@Theodoro:
ahha es azt a videót félre értitek ;) azok mi vagyunk amikor otthon nyaralunk;)
én amúgy szart lapatolok meg ha kérik meg is eszem... a mosogatas egyelőre vágyálom ;)
Egy történet arról, hogyan lehet okosan, és tervszerűen nekivágni a világnak, felkészülve a nehézségekre és leküzdve azokat. Az már megint egy másik kérdés, hogy miért veszíti el Magyarország sorra az olyan embereket, mint Gyé és családja... TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
BuckHoward 2012.09.19 11:27:52
@Aussie pride: ott a pont
@tomfree: de az volt. es be is zarult a kor.
@venator: nem teveszt meg, atjott a joundulat. jo helyen fog nevelkedni,legalabbis nem rosszabban mint otthon

zarszokent azt kivanom mindenkinek hogy talaljatok
meg a boldogsagotokat ti is, nekunk sikerult!
BuckHoward 2012.09.19 12:33:59
@venator: maradjunk inkabb az eu-s allampolgar mellett. nem nezek en le senkit mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa. meg a pizzafutarok is. ha az lennek sem ertenem mi a bajod veluk. empatiabol viszont ne oktass ki fater konyorgom.
BuckHoward 2012.09.19 12:57:58
@venator: ahha az. guglizd ki ha nem vagy kepben. bunko meg nem en vagyok hanem a sok magadfajta troll, akik idejarnak hanyni meg okoskodni.
A mai posztban sok a kérdés és a válasz is, szerzője, Lionel North saját bevallása szerint azért indult neki, mert elveszítette a hitét. Amit kapott, az a létbiztonság, ám nagy kérdés, ennek mi az ára... TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com…..
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
BuckHoward 2011.04.19 12:05:22
Robert De Niro és Martin Scorsese régóta szeretnének ismét együtt dolgozni, csak a megfelelő alapanyagra várnak. Néhány hónapja kiderült, hogy végre rátaláltak arra a történetre, ami mindkettejüknek megfelel. A forgatókönyvet Steven Zaillian, a New York bandái (Gangs of New…..
Nem gondoljátok, hogy a szavazatotok leadásával gyakorlatilag üres papírt irattak alá veletek szerződésként? Vagy ti azt is megteszitek, önként és dalolva?Nem tudom felfogni, hogy a választások óta pozícióba került (és erre nyilván előre ígéretet kapott) néhány emberen és…..
BuckHoward 2010.08.13 15:06:56
A két színész a meglehetősen közepesre sikerült Kéjjel-nappal című közös filmjüket promótálták a briteknél, ahol Jeremy Clarkson kapott az alkalmon és meghívta őket egy vendégszerepre a Top Gearbe. Mindketten beültek az Elfogadható Árú Autóba, és mentek egy kört a műsor…..
BuckHoward 2010.07.27 14:52:39
@melchi zadok: DAVE,BBC :P
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
Pontosan tudom, hogy Jan Slota olyan, mint egy hisztis kisgyerek, aki csak azért rumlizik, mert fel akarja hívni magára a figyelmet. A nevelési tanácsadók bölcs javaslata szerint ilyenkor hagyni kell a kölköt, hadd sírjon, mert ha magasról szarunk rá, legközelebb nem lesz műsor.…..