Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dolgozó lány

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
dolgozó lány 2011.05.12 18:57:31
@Mu Deng: lehet, hogy van az a pénz, amiért mégis elvállalta

én még egy részt sem láttam szerencsére (főleg nicknevemből adódóan), de ahogy olvaslak titeket, nem is fogok erőlködni, hogy lássam.
dolgozó lány 2011.05.12 19:00:08
@Attilajukkaja: nem Anikóé lett a legmagasabb?
bocs, ha tévedek
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
A vasútbarát magazint, könyveket, tévéműsort és hasonlókat megjelentető Indóház kiadó cégcsoportja tavalyelőtt indította el először a pünkösdi csíksomlyói búcsúra vonatát székely gyors néven. Persze nemcsak utazásról van szó, a Székely Gyors utazási iroda…..
dolgozó lány 2010.05.15 16:53:01
@hüjehalyó: engem is ezt tart vissza. viszont a táj meg a hangulat érdekel, és még sosem voltam erdélyben, ezért jövőre összegyűjtögetem rá a pénzt