Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billingham International Folklore Festival

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Wachowskiék úgy döntöttek, abbahagyják a filmezést egy sorozat kedvéért, mindenki üdvrivalgásban tört ki. De a Sense8 létrejötte tényleg üdvözlendő, és nem azért, mert most éppen divat utálni a rendezőpárost, hanem mert egy remek sorozat lehetősége van benne. A mű…..
Szinte sutyiban újra alkalmazni kezdte a Wizz Air azt a céget, amely pár hete még a botrányos utasszívatásban jeleskedett, majd a sok reklamáció hatására megvált tőle. A Budport újra akcióban, de tapasztalataink szerint valóban visszavett a szigorból. A csomagmérő kisiparosok…..
BILLINDA Billingham International Youth Dancers ..
                     ..
To view the Billingham Festival 2006 Slide Show please click on the Festival Poster below Please note it might take a few minutes to launch the Slideshow ..
To view the Billingham Festival 2007 Programme ..
Billingham-i Nemzetközi Folklór Fesztivál 2006 2006 nyarán került megrendezésre a 42. Billingham-i Folklór Fesztivál Angliában, melyre a Csillagszeműeket kérték fel Magyarország képviseletére. Hat évvel ezelőtt ugyanezen a fesztiválon vett részt a csoport, de Billingham nem csak…..
Az együttesről A "Csillagszeműek" a magyar táncművészeti élet egyik legrangosabb társulata, rendszeresen fellépnek a Magyar Táncművészek sztárgáláján az Operaházban, részt vesznek kiemelkedő táncművészeti eseményeken, fesztiválokon. Magyar Néptánc Örökség…..