Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hangony Völgye Vadásztársaság

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei szarvasbőgés a Hangony Völgye Vadásztársaság területén gyengébbnek tűnik mint a korábbi években. Elképzelhető hogy a melegebb időjárás az oka, mindenesetre más vadászokkal, vadásztársaságokkal beszélgetve országos szintű ez a tapasztalat. A Hangony Völgyében…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
‎3-5 fős főzőcsapatok jelentkezését még várják az Országos Vadgasztronómiai Fesztiválra! http://www.vadex.hu/index.php?lap=programok&program=19..
A Hangony Völgye Vadásztársaság vadászati árjegyzéke szarvas vadászatára. Szarvasbika elejtése Kérjük használja a Hangony Vadásztársaság oldalán található árkalkulátort, hogy megtudja, milyen agancssúlyú bika kilövése mennyibe kerül a Hangony Völgye…..
A Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság alapszabálya és működési szabálya szerint működik, az intézőbizottság rendszeresen tart megbeszélést. A társaság évente két alkalommal rendez közgyűlést. A Vadásztársaság alapszabálya letölthető Word dokumentum…..
A Hangony Völgye Vadásztársaság vadászati árjegyzéke vaddisznó vadászatára.Vadkan elejtéseAgyarhossz (cm)    Ár (Ft)   17 cm alatt         60.00017,00-19,00      100.000      19 cm fölött    …..
Szerencsére a Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság felbecsülhetetlen kinccsel rendelkezik: van egy olyan közös helységünk, amelyben mindenki otthonra talál! A Barát Panzió, a közösségi élet központja közel 30 embernek tud szállást és étkezést biztosítani egy…..
Ez év elejei a hír ugyan, de most indult blogunkban minden a Hangony Völgye Vadásztársaságra vonatkozó hírt, érdekességet szeretnénk összegyűjteni...Rendőri ellenőrzést kapott szezonbeli utolsó társasvadászatára a Hangony-völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság. A szombat…..
A jó vadászkutya felbecsülhetetlen értékű egy vadászaton, éppen ezért nevelésükre igen nagy gondot szoktak fordítani. A későbbiekben szeretnénk sokféle vadászkutyáról írni (agarak, kopók, vizslák, kajtató- és kotorékebek, vérebek, vaddisznós kutyák), melyek mind…..
Amikor a BARKÁCSOLÁS szót meghallják, a vadászoknak nem asztalosmunkák jutnak eszébe, hanem egy nagyvadas vadászati módszer, amit időnként a Hangony Völgye Vadásztársaság vadászai is alkalmaznak. Barkácsolás A barkácsolás klasszikus módja lovas fogattal vagy szánnal…..
Blogunkban szeretnénk a Hangonyi Vadásztársaságunk területén is előforduló nagyvadakról írni. Ma a gímszarvas van terítéken és elsősorban az agancsáról lesz szó. Gímszarvas A gímszarvas (Cervus elaphus hippelaphus) Magyarország legnagyobb testű kérdző vadfaja.…..
A FeHoVa-t - ami Európa piacvezető vadász-horgász szakkiállítása - „állati nagy” érdeklődés kísérte a március 25-28. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Mivel az esemény idején zajlott az EQUIFEST lovas rendezvény is, így nem csak az 50.000 magyar vadász…..
Ez ugyan egy februári hír, de most indult blogunkban így is helyet érdemel a Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság összefogása és segítő szándéka. Következzen a www.boon.hu-n megjelent cikk szövege.Ingyenfa HangonybanHangony – Családonként két és fél…..
Itt, a hangonyi Vadász Blogon megpróbálunk egy bejegyzésben mindent összegyűjteni, ami a magyar vadászok himnuszával kapcsolatos.Tartalom:Vadász himnusz (régebbi verzió)Vadász himnusz (újabb szövegverzió)Vadász himnusz videó a YouTube-onVadász himnusz letölthető formában (mp3)A…..
Addig is, amíg saját videókat teszünk fel hangonyi vadásztársaságunktól vaddisznó hajtás, vaddisznó vadászat, vadmalacok témában, álljon itt néhány érdekes vaddisznó videó a YouTube-ról!  Ha valakinek van még kedvenc vaddisznós videója, írja meg, kiegészítjük a…..
Összegyűjtöttünk néhány Hangony községgel kapcsolatos adatot, linket. Ha bárki szeretné felvetetni az ő oldalát, csak írjon!Hangonyi információkHangony területe: 3910 ha,Hangony lakosainak száma: 1846 főGPS koordináták : 48.22833, 20.20183Első írásos emlék Hangonyról:…..
 Találtunk két tetszetős szarvas vadászat videót, ami talán másokat is érdekelhet...  Szarvasbőgés A video a YouTube-on: http://www.youtube.com/watch?v=-jn84Nq8oec Öreg szarvasbikaA video a YouTube-on: http://www.youtube.com/watch?v=_rAJU9ofHwc..
Vadászidény és tilalmi idők A vadászati idényt a 1996. évi LV., a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló törvény definiálja. A vadászati év az év március hónap első napján kezdődik és a következő év február hónap utolsó napjáig…..
Hangonyi vadászat - már a Twitteren isÚj Facebook oldalunk mellett elindítottunk egy Twitter accountot is! Kövess minket, ha kíváncsi vagy a Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság eseményeire, általunk érdekesnek tartott linkekre, és még sok minden…..
Hangonyi vadásztársaság a FacebookonElindult a Hangony Völgye Erdőbirtokossági Vadásztársaság Facebook oldala: http://www.facebook.com/pages/Hangony-Hungary/Hangony-Volgye-Vadasztarsasag/119576674719599?ref=tsPer pillanat:térképek, fotók, logótervek a hangonyi…..