Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsós vendel

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes sztorit dobott be a blog postaládájába Tamás. Egy állítólagos polgárőrrel keveredett összetűzésbe, legalábbis a szélvédő sarkában látott Matrix Police matrica alapján erre következtetett, ám a szervezet elnöke számára ismeretlen volt a levélírónk által küldött…..
Orsós vendel 2010.04.18 03:36:54
@ppk:

Megnyugtatlak te nagyon okos emberutánzat, okkal voltak ott a srácok. Egy jóképességű elütött a zebrán egy gyalogost az alsó rakparton. (természetesen tovább hajtott elsősegélynyújtás nélkül) Mentő volt, majd helyszíneltek a kékek. Az általad megnevezett 3 fő ezért állt ott és zárta le a rakpartot.
Az a baj a polgárőrséggel, ill a polgárőrökkel hogy ide is "bekerül a szemét" és ennek köszönhető, hogy az ilyenek miatt általánosítás történik - mint ez a senkiházi kispista nevű júzer/blogger aki ismeretek nélkül támad. Van 3-4 ismerősöm, akik 8-10 éve szívvel lélekkel csinálják a bűnmegelőzést. De ez jellemző Magyarisztánra, fröcsögjünk meg szóljunk le mindent és mindenkit, úgy h nem ismerik a hátteret.
Orsós vendel 2010.04.18 03:41:53
@Interlock:
hülye vagy kisfiam, ha bűncselekményt csinál valaki, joga van megfogni, visszatartani .. de ezt egy átlag állampolgár is megteheti.
Orsós vendel 2010.04.18 03:47:12
@szaGértő:

ott a pont. És nem megállították a rakparton a kocsikat hanem elterelték megfelelő irányba.